CS Wonen
Nispensestraat 72
4701 CX Roosendaal

Tel: 0165-870000
Fax: 0165-554614
Mail: info@cswonen.nl

Beheer

Naast onze bemiddelingsfunctie behoort beheer van woonruimte tot onze kernactiviteiten. Iedere eigenaar van onroerend goed kan het beheer aan ons kantoor uitbesteden. Of u nu als particuliere belegger uw onroerend goed wilt verhuren, tijdelijk in het buitenland verblijft of dubbele woonlasten heeft; in alle gevallen nemen wij graag alle taken uit handen die bij verhuur en beheer van uw onroerend goed komen kijken. Onze beheertaak bestaat onder andere uit het verzorgen van alle, uit de verhuur voortvloeiende correspondentie, de verplichte (administratieve) taken en coördinatie van onderhoud.

Wij bieden de volgende soorten beheer:

Financieel beheer

Als wij het financieel beheer voeren dragen wij onder andere zorg voor de controle op tijdige ontvangst van de huurpenningen. Door de betalingen goed te monitoren kunnen wij bijzonderheden al in een vroeg stadium constateren. Ons percentage wanbetalers is dan ook bijzonder laag. Mocht de achterstand wel groter worden dan begeleiden wij u bij het incassotraject.

Naast controle op de huurpenningen voeren wij ook een begininspectie uit en aan het einde van de huurperiode een voor- en eindinspectie. Deze rapportages bestaat uit foto’s en tekst, hierdoor zijn er geen onduidelijkheden wanneer de woning weer opgeleverd wordt. Eventuele gebreken worden verrekend met de borg, de borg blijft bij ons in deposito. Daarnaast voeren wij jaarlijks op verzoek de huurverhoging door en houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen en wijzigingen met betrekking tot verhuur van woonruimte.

Financieel en Technisch beheer

Deze vorm van beheer is inclusief het bovenvermelde financieel beheer. Daarnaast regelt CS Wonen, indien gewenst, de gas/water/licht aansluitingen. Bij eventuele gebreken zullen wij ervoor zorgen dat deze adequaat verholpen worden. Uiteraard brengen wij u als eigenaar altijd op de hoogte. Alleen in het geval van een spoedreparatie zijn wij gemachtigd reparaties uit uw naam uit te voeren wanneer u niet te bereiken bent. Reparaties kunnen mogelijkerwijs door de door u opgegeven referenties verholpen worden. Bij afname van deze vorm van beheer zijn wij 24/7 bereikbaar voor zowel huurder als verhuurder.

Totaal beheer

Deze optie omvat alle soorten beheer, u heeft geen contact meer met de huurders. Naast het financieel beheer en het technisch beheer bieden wij hier de mogelijkheid tot de volgende services:

• Klachtenafhandeling, als er klachten of vragen zijn vanuit de huurder of de omgeving handelen wij die af. U heeft geen contact met de huurder.

• Periodieke inspecties aan de woning behoren ook tot het totaal beheer pakket wanneer uw woning zakelijk verhuurd is.