×

0165-870000

info@cswonen.nl

Verhuurd onder voorbehoud

Lodewijkdonk 4707 TC Roosendaal

Delen
€ 850 Borg €850

Beschikbaar per 8 februari 2023

Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 70 m²
Omschrijving

Mooi appartement beschikbaar in Roosendaal Dit mooie appartement is gelegen op de achtste verdieping van het complex en ligt op korte rijafstand van alle...

Interesse in dit object?

Neem contact op.

Ik heb interesse

Volledige omschrijving

Mooi appartement beschikbaar in Roosendaal

Dit mooie appartement is gelegen op de achtste verdieping van het complex en ligt op korte rijafstand van alle voorzieningen. U kunt gemakkelijk en gratis parkeren op het terrein achter het appartementencomplex. Waar genoeg plaats is.

U komt het complex binnen in de algemene inkom waar zich het bellentableau en de brievenbussen bevinden. Vervolgens komt u in de hal waarbij u met de lift of trap naar de achtste verdieping kunt gaan. Hierbij komt u bij de voordeur van Lodewijkdonk 43.

Wanneer u door de voordeur stapt, komt u terecht in een ruime hal die toegang verleent tot alle kamers. Hierbij gaan we eerst naar de ruime woonkamer, deze heeft erg veel lichtinval. Naast de woonkamer ligt de keuken met veel opbergruimte. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarbij één van de kamers gebruikt kan worden als werkkamer. Vanaf de slaapkamer kunt u op het balkon komen waarbij u ruim uitzicht heeft over het landschap. De badkamer is voorzien van een douche, bad en wastafel. Er is een apart toilet aanwezig. Ook is er een aparte ruimte waar de wasmachine zich bevind en waar tevens ook wat opbergruimte is.

Kenmerken

Algemeen
Adres Lodewijkdonk, 4707 TC Roosendaal
Huurprijs € 850
Waarborgsom € 850 eenmalig
Servicekosten € 25
Datum beschikbaar 8 februari 2023
Oppervlakte 70 m2
Energielabel C
Keuken
Badkamer
Bad Ligbad
Toilet Nee
Douche Ja
Wastafel Ja
Wasmachine-aansluiting Nee
Spiegel Ja
Buiten
Soort buitenruimte balkon

Gerelateerde objecten

Alle objecten