×

0165-870000

info@cswonen.nl

1/5 foto's

Markt 4731HR Oudenbosch

Delen
€ 1100 (excl. )
Omschrijving

Het betreft een winkelruime met een oppervlakte van circa 86m².Het is nu in gebruik als schoonheidssalon en gelegen op de begane grond van een...

Interesse in dit object?

Neem contact op.

Ik heb interesse

Volledige omschrijving

Het betreft een winkelruime met een oppervlakte van circa 86m².Het is nu in gebruik als schoonheidssalon en gelegen op de begane grond van een appartementencomplex, midden in het centrum van Oudenbosch. Het gebouw is omstreeks 2014 gebouwd en is gelegen in een plein omsloten door winkels en restaurants. De combinatie van de nieuwbouw appartementen en bedrijfsruimtes met uitzicht op de historische basiliek geven het geheel een bijzondere uitstraling.

In de directe nabijheid van het Jezuìtenplein ligt het gezellige stadscentrum waar een bijzondere mix van lunchrooms, restaurantjes, cafés en kledingzaken aanwezig is. Ook ligt de aangeboden ruimte op steenworp afstand van uitvalswegen richting Rotterdam en Zeeland.

Algemeen:
Oudenbosch is een plaats in het westen van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het ligt niet ver van Etten-Leur en Roosendaal. Oudenbosch is vooral bekend vanwege de grote Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara die er tussen 1865 en 1892 gebouwd is en waarvan het ontwerp is geïnspireerd door twee Romeinse kerken. De koepel van de basiliek is een (verkleinde) kopie van de koepel van de Sint-Pietersbasiliek en de voorgevel is een kopie van de voorgevel van de Sint-Jan van Lateranen in Rome. Oudenbosch is onderdeel van de gemeente Halderberge.

Parkeren:
Vrij parkeren nabij.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg, doch kan spoedig.

Huurperiode:
De huurperiode bedraagt 5 jaar plus telkens 5 optiejaren.
Kortere huurperiodes zijn in overleg bespreekbaar.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
In overleg

Kenmerken

Algemeen
Adres Markt, 4731HR Oudenbosch
Huurprijs € 1100 per maand
Inclusief  
Service Nee
Internet Nee
TV Nee
Elektra Nee
Water Nee
Gas Nee
Buiten
Dakterras Nee

Gerelateerde objecten

Alle objecten