×

0165-870000

info@cswonen.nl

Corneliusflat 4703BV Roosendaal

Delen
€ 735 (excl. ) Borg €1470

Beschikbaar per 1 september 2021

Minimale huurperiode: 12 maanden

Objecttype Appartement
Slaapkamers 2
Woonoppervlakte 65 m²
Interieur Kaal
Omschrijving

LET OP! dit appartment is voor jong senioren (55+) / this appartment is for young seniors (55+) De Corneliusflat beschikt over 33 hedendaagse huurappartementen...

Interesse in dit object?

Neem contact op.

Ik heb interesse

Volledige omschrijving

LET OP! dit appartment is voor jong senioren (55+) / this appartment is for young seniors (55+)

De Corneliusflat beschikt over 33 hedendaagse huurappartementen van verschillende omvang en met verschillende indelingen. Er zijn appartementen met twee- en drie kamers, met een Frans balkon of een panoramisch dakterras voor een fraai uitzicht over Roosendaal. Met zorg binnen handbereik is de doelgroep jong-senioren.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft 2 slaapkamers. De woonkamer beschikt over een tijdloze open keuken en Frans balkon. De stijlvolle badkamer ruime badkamer is voorzien van een douche. In de inpandige bergruimte vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en/of condens droger.

Het ruim opgezette complex voorziet verder in verschillende algemene ruimtes op de begane grond, 2 moderne liften en een semi overdekte parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het complex wordt duurzaam ontwikkeld en energiezuinig gerealiseerd, alle appartementen beschikken bij oplevering over Energielabel A+.

In samenwerking met St. Elisabeth is speciaal voor bewoners van De Corneliusflat een arrangement met woonzorg- en welzijnsdiensten samengesteld. Door het aangaan van de Huurovereenkomst en de bijbehorende woonzorg- en welzijnsovereenkomst, verkrijgt iedere bewoner van De Corneliusflat toegang tot alle (thuis)zorgdiensten en faciliteiten die Woonzorgcentrum St. Elisabeth te bieden heeft.

U woont dus in een zelfstandige huurwoning en maakt naar eigen wens en behoefte gebruik van de mogelijkheden die St. Elisabeth te bieden heeft en heeft in eigen huis de garantie op uitstekende (thuis)zorg. Nu of in de toekomst.

Wilt u meer informatie over de woning? 0165 – 870000 / info@cswonen.nl

Kenmerken

Algemeen
Adres Corneliusflat, 4703BV Roosendaal
Huurprijs € 735 per maand
Waarborgsom € 1470 eenmalig
Datum beschikbaar 1 september 2021
Minimale contractduur 12 maanden
Soort Appartement
Oppervlakte 65 m2
Parkeren Privé
Inclusief  
Service Nee
Internet Nee
TV Nee
Elektra Nee
Water Nee
Gas Nee
Interieur
Inrichting Kaal
Aantal slaapkamers 2
Aantal toiletten 1
Aantal badkamers 1
Lift Ja
Keuken
Type Open
Koelkast Nee
Vriezer Nee
Afwasmachine Nee
Fornuis Ja
Magnetron Nee
Combi-magnetron Nee
Afzuigkap Ja
Buiten
Tuin Geen
Dakterras Nee

Gerelateerde objecten

Alle objecten