×

0165-870000

info@cswonen.nl

Kees Dekkershof 4702CR Roosendaal

Delen
€ 965 (excl. ) Borg €1500

Beschikbaar per 1 februari 2019

Minimale huurperiode: 12 maanden

Objecttype Tussenwoning
Slaapkamers 3
Woonoppervlakte 107 m²
Interieur Helemaal leeg
Omschrijving

Kees Dekkershof - Roosendaal Vrij wonen in het centrum van Roosendaal inclusief eigen privé parkeerplaats! Burgerhout is een gezellige wijk, dichtbij het centrum van...

Interesse in dit object?

Neem contact op.

Ik heb interesse

Volledige omschrijving

Kees Dekkershof – Roosendaal

Vrij wonen in het centrum van Roosendaal inclusief eigen privé parkeerplaats!

Burgerhout is een gezellige wijk, dichtbij het centrum van de stad Roosendaal. Burgerhout bestaat uit de Josephwijk, Fatimawijk, Keijenburg. Deze kernmerken zich allen door een echte dorpscultuur.De sociale samenhang is er erg hoog.
Het project “Hof van Dorst” bestaat uit totaal 32 grondgebonden woningen en 56 parkeerplaatsen. De woningen gedifferentieerd in 27 grondgebonden eengezinswoningen en 5 starters-/ seniorenwoningen. Het plan is – met uitzondering van de seniorenwoningen – gesitueerd rondom een privaat binnenterrein.
De ontsluiting voor de auto’s vindt plaats via de zuidzijde, op de Burgerhoutsestraat. Aan de noordzijde komt een langzaam verkeer ontsluiting voor fietsers en voetgangers op de Maxburgh.

EENGEZINSWONINGEN
Hof van Dorst bestaat uit 27 grondgebonden eengezinswoningen gelegen aan het “hof”. De voorgevels van de woningen aan het hof worden uitgevoerd in diverse verschillende bakstenen in afwijkende verbanden, hiermee wordt uw woning uniek en ontstaat er een afwisselend en gezellig Hof.
Alle 27 ruime hoek- en tussenwoningen hebben een tuin, een berging en een privé parkeerplaats in het Hof. Al naargelang uw wens kunt u een extra privé parkeerplaats huren. Er zijn circa 18 eengezinswoningen en 5 seniorenwoningen beschikbaar voor de verhuur.

De woningen variëren in inhoud van 390-409 m3 en zijn luxe afgewerkt met onder andere standaard vloerverwarming, Sphinx sanitair een energiezuinige installatie. De woningen beschikken naast een ruime living van ca 30m2 over 3 grote slaapkamers van respectievelijk 13.6 – 8.2 en 6.9m², een ruime badkamer en een volledige bruikbare zolder.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met een van onze collega’s 0165870000

Kenmerken

Algemeen
Adres Kees Dekkershof, 4702CR Roosendaal
Huurprijs € 965 per maand
Waarborgsom € 1500 eenmalig
Datum beschikbaar 1 februari 2019
Minimale contractduur 12 maanden
Soort Tussenwoning
Oppervlakte 107 m2
Parkeren Privé
Inclusief  
Service Nee
Internet Nee
TV Nee
Elektra Nee
Water Nee
Gas Nee
Interieur
Inrichting Helemaal leeg
Aantal slaapkamers 3
Aantal toiletten 1
Aantal badkamers 1
Keuken
Type Open
Koelkast Ja
Vriezer Ja
Afwasmachine Ja
Fornuis Ja
Magentron Nee
Combi-magentron Nee
Afzuigkap Ja
Buiten
Tuin Achterkant
Balkon Geen
Dakterras Nee

Gerelateerde objecten

Alle objecten