CS Wonen
Nispensestraat 72
4701 CX Roosendaal

Tel: 0165-870000
Fax: 0165-554614
Mail: info@cswonen.nl

Call us: 0165-870000

More information?
Call: 0165-870000

Burgemeester Voetenstr
Ossendrecht

5 bedrooms • 240 m²

€ 1,290 (excl.)

 • CityOssendrecht
 • StreetBurgemeester Voetenstr
 • House typeManor house
 • AvailabilityNow
 • Living area240 m²
 • Bedrooms5
 • InteriorUnfurnished

Fraai herenhuis in Ossendrecht te huur.

Indeling
Begane grond: De riante en fraaie hal over de gehele diepte van het herenhuis biedt toegang tot de voorkamer, de toiletruimte, de woonkamer met woonkeuken, de achterkamer, de trapopgang naar de eerste verdieping en de achtertuin. De hal heeft een marmeren vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond met ornamenten.

De voorkamer (circa 11 m²) heeft een lichte houten vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met ornamenten en schouw. Via deze kamer is de moderne meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars, in 2002 vernieuwd) bereikbaar. De voorkamer kan uiteraard uitstekend functioneren als kantoorruimte, praktijkruimte, speelruimte, slaapkamer of atelier.

De toiletruimte heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden, stucwerk plafond, hangtoilet en fonteintje.

De sfeervolle en lichte woonkamer met woonkeuken (circa 37 m²) heeft gedeeltelijk een lichte houten vloer, gedeeltelijk een tegelvloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond met ornamenten en schouw met houtkachel (Morso bouwjaar 2012, ter overname).

De woonkamer en woonkeuken zijn van elkaar gescheiden middels een bijzondere kastenwand. De keukeninrichting in twee rechte opstellingen is voorzien van een RVS aanrechtblad, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, magnetron, vaatwasser en close-in boiler. Middels dubbele schuifdeuren staat de woonkeuken in directe verbinding met de achtertuin.

De achterkamer (circa 11 m²) heeft een lichte houten vloer, stucwerk wanden en plafond en biedt toegang tot de kelder en de kantoor- / praktijkruimte. Net als de voorkamer kan de achterkamer uitstekend functioneren als kantoorruimte, praktijkruimte, speelruimte, slaapkamer of atelier.

De kelder (circa 15 m²) op stahoogte heeft een plavuizen vloer en stucwerk wanden en plafond.

De kantoor-/ praktijkruimte (circa 25 m²) aan de achterzijde van het herenhuis is een voormalig bijgebouw dat in 2006 volledig is gerenoveerd/ gemoderniseerd, waarbij eveneens het dak is vernieuwd. De kantoor-/ praktijkruimte heeft een eigen entree met dubbele openslaande deuren aan de tuinzijde en is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, de dakconstructie en houten spanten in het zicht, wastafel, houtkachel (ter overname) en een Velux dakraam. De ruimte biedt een schitterend uitzicht op de achtertuin, heeft een bijzondere lichtinval mede door het dakraam en is bijzonder sfeervol door de dakconstructie in het zicht.

De gehele benedenverdieping heeft een plafondhoogte van maar liefst circa 4 meter.

Eerste verdieping: middels de imposante massief houten bordestrap is de ruime overloop/ vide bereikbaar, welke is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en plafond. De overloop/ vide biedt toegang tot vier slaapkamers, de badkamer, de inloopkast en de bergzolder.

De eerste slaapkamer (circa 12,5 m²) aan de voorzijde van het herenhuis is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en plafond, schouw, dakkapel en speels rond raam.

De tweede slaapkamer (ruim 11 m²) aan de zijkant van het herenhuis is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en plafond.

De derde slaapkamer (ruim 10 m²) aan de achterzijde van het herenhuis is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, stucwerk plafond met spotlights, twee riante Velux dakramen en een raampartij aan de zijde van de bordestrap. De Velux dakramen bieden een schitterend uitzicht op de achtertuin.

De vierde slaapkamer (circa 17,5 m²) aan de achterzijde van het herenhuis is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, stucwerk plafond met spotlights, twee riante Velux dakramen en een frans balkon. Zowel het frans balkon alsook de Velux dakramen bieden eveneens een schitterend uitzicht op de achtertuin.

De riante en lichte badkamer (circa 11 m²) heeft een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde, gedeeltelijk stucwerk wanden, stucwerk plafond, dakkapel en een raampartij aan de zijde van de bordestrap. De badkamer is ingericht met twee wastafels, vrijstaand origineel emaille ligbad op pootjes, staand toilet en de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De inloopkast (circa 3,5 m²) is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en plafond en speels rond raam.


Tweede verdieping: vanaf de overloop is een ruime bergzolder te bereiken. Op de bergzolder is de CV-installatie (bouwjaar 2012) voorbereid.

Tuin en verder ingericht
De ruime voortuin heeft een authentieke sieromheining en toegangsweg en meerjarige beplanting. De rijke en privacy gevende achtertuin beschikt over een berging met opknoping, gazon, prachtige bomen en struiken en recente hekken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CS Wonen 0165-870000 / info@cswonen.nl

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Burgemeester Voetenstr
  Ossendrecht

  5 bedrooms • 240 m²

  € 1,290 (excl.)

 • Laat je gegevens achter: