CS Wonen
Nispensestraat 72
4701 CX Roosendaal

Tel: 0165-870000
Fax: 0165-554614
Mail: info@cswonen.nl

Bel ons nu op: 0165-870000

Meer informatie?
Bel: 0165-870000

Markt
Oudenbosch

3 slaapkamers • 116 m²

€ 995,- (excl.)

 • PlaatsOudenbosch
 • StraatMarkt
 • ObjecttypeMaisonnette
 • Beschikbaarheid01-08-2018
 • Woonoppervlakte116 m²
 • Slaapkamers3
 • InterieurGestoffeerd

Te huur in Oudenbosch Centrum, karakteristieke maisonnette met royaal dakterras.

Het recentelijk volledige gerenoveerde en gemoderniseerde appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in het centrum van Oudenbosch met een imponerend uitzicht op de Basiliek.

Oudenbosch staat bekend als een dorp met een uitstekend voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals o.a. winkels, scholen, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer zijn op loopafstand gesitueerd. Tevens is de locatie gunstig ten opzichte van o.a. Roosendaal (5 min.), Breda (25 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.).

Indeling

Begane grond

Gezamenlijke entree
Via de gezamenlijke entree, waarin zich de intercom, de meterkast (6 groepen + 2 aardleksch.) en de brievenbus bevinden, is er toegang tot de gesloten trapopgang naar het appartement. Deze hoofdentree is indrukwekkend om te betreden en is voorzien van authentieke plavuizen, een wandlambrisering en een stucplafond.

Berging
Middels een zijgang, aan de straatzijde van het pand, is een praktische houten berging toegankelijk. Deze berging ontleent zich uitermate goed als stalling.

Eerste verdieping

Vanuit het imponerende trappenhuis is de overloop van de eerste verdieping bereikbaar. In de trapopgang is er door de raampartij sprake van een mooie lichtinval.

Overloop
Via de overloop zijn zowel de woonkamer, de kantoorkamer c.q. slaapkamer en de keuken toegankelijk. De overloop, waarin zich het geheel betegeld toilet met fonteintje bevindt, is voorzien van een laminaatvloer, stucwanden en een stucplafond.

Woonkamer
De royale en sfeervolle woonkamer is aan de straatzijde gesitueerd, vanwaar van een uniek uitzicht over het straatbeeld en de Basiliek te genieten valt. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, stucwanden en een stucplafond. Aan de kopzijde van de kamer is een mooie haardpartij gesitueerd, welke het plaatje compleet maakt.

Kantoorkamer c.q. slaapkamer
De kantoorkamer c.q. slaapkamer is aan de achterzijde, grenzend aan het dakterras, van het appartement gelegen en biedt hierdoor een prachtig uitzicht. Deze kantoorkamer is voorzien van een laminaatvloer, stucwanden en een stucplafond.

Keuken
De moderne keuken met een in een rechte opgestelde keukeninrichting met spoeleiland en bar is van diverse inbouwapparatuur, waaronder o.a. van een koelkast, diepvries, 5-pits gasstel (inclusief wokbrander) met afzuigkap, vaatwasser en combi magnetron voorzien. Het keukenblok is met een houten blad bedekt en de achterwand is betegeld. Verder bestaat de afwerking uit een laminaatvloer, stucwanden en een stucplafond. Via de keuken is er toegang tot het dakterras.

Dakterras
Vanaf het dakterras valt er eveneens van een schitterend uitzicht te genieten. Het dakterras is in totaal ca. 36 m² en van kunstgras voorzien. De ligging van het terras is op het zuiden.

Tweede verdieping

Doorlopend vanuit het trappenhuis is de tweede verdieping te bereiken. Deze verdieping is verdeeld in een overloop, een berging, 2 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van vloerbedekking, stucwanden en een stucplafond.

Berging
Deze inpandige berging is voorzien van de aansluiting ten behoeve van het wasapparatuur. Ook staat hier de CV combi ketel (2009) opgesteld.

Slaapkamers
Beide slaapkamers zijn ruim qua afmeting en identiek qua afwerkingsmateriaal. De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, stucwanden en een stucplafond. Op één slaapkamer zijn er twee vaste kasten aanwezig.

Badkamer
De luxe badkamer is comfortabel uitgerust. De inrichting bestaat o.a. uit een ligbad, douche, toilet, badkamermeubel met wastafel en een designradiator. Verder is de badkamer geheel betegeld en van een stucplafond voorzien.

Derde verdieping

Vanaf een vlizotrap boven de overloop is de derde verdieping bereikbaar. Deze etage doet dienst als bergzolder. Deze ruime bergzolder is van elektra voorzien.

Deze woning staat ook in de verkoop en zal dus voor tijdelijk worden verhuurd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met CS Wonen 0165-870000

Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Markt
  Oudenbosch

  3 slaapkamers • 116 m²

  € 995,- (excl.)

 • Laat je gegevens achter: