×

Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij communicatief vaardig en heb jij een passie voor vastgoed? Wil jij werken bij een dynamisch bedrijf, waarbij geen één dag hetzelfde is? Wij zoeken een échte kantoortijger M/V/X

Wat ga je doen?

Je weet wat er speelt op kantoor en ondersteunt je collega’s administratief en organisatorisch zonder dat ze hierom vragen. Bezichtigingsaanvragen zet je om in een efficiënte agenda. Je bent het aanspreekpunt voor onze (nieuwe) klanten. Je maakt overeenkomsten op en helpt met de voorbereiding en uitvoer van nieuwbouwprojecten. Daarnaast ondersteun je het management door afspraken voor te bereiden en uit te werken.

Wie zoeken wij?

Je bent een organisatietalent en wilt excelleren van nature. Je houd je hoofd koel en denkt oplossingsgericht. Je hebt een hbo-opleiding afgerond of aantoonbare werkervaring op hbo niveau. Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie, zoals customer service medewerker of commercieel administratief medewerker. Daarnaast ben je een kei in administratie waarbij je goed in staat bent het overzicht te bewaren. Dit wordt jouw 2e of 3e stap in jouw carrière. Wij willen altijd beter en groter, deze veranderingen zijn voor jou geen probleem en je bent goed in staat ad hoc zaken op te pakken. Nederlands en Engels spreek en schrijf je vloeiend. 9 tot 5 is niet meer van deze tijd – let’s get the job done together.

Bedrijfsprofiel

CS Wonen is gevestigd in Roosendaal. Wij zijn gespecialiseerd in verhuur en beheer van vastgoed. Elke dag willen wij de verwachting van de klant overtreffen. We hebben een portefeuille bestaande bouw en verzorgen verhuur voor nieuwbouwprojecten. We zijn een platte organisatie, stellen hoge eisen aan onszelf en elkaar.

Aanbod

We bieden je een marktconform salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Een heerlijke werksfeer, vers fruit, gemberthee en huisgemaakte soep als je collega een pan vol heeft gemaakt. Je werkt minimaal 32 uur en er is ruimte voor flexibiliteit.

Indien je interesse hebt in deze vacature ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en cv per mail: anouk@cswonen.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Chris Schillemans Eigenaar
Anouk Schillemans-Kreefft Eigenaar
Jij? Vacature! Technisch vastgoedbeheerder (FT)
Robert Padding Makelaar & beheerder BOG
Lisanne Kuyper – van der Meer Verhuurmakelaar nieuwbouw
Suzette de Bruijn Verhuurmakelaar
Amalia de Riet Verhuurmakelaar
Ruth de Jong Verhuurmakelaar
Simone Rockx Verhuurmakelaar
Melanie Franken Binnendienst
Bo Gorree Medewerker klantenservice
Esther Janssen Commercieel medewerker binnendienst
Anita Peters Administratie
Rolf Elders Medewerker buitendienst
Daniël Camphens Assistent verhuurmakelaar
Conny van Trijp Medewerker buitendienst

Neem contact op met Anouk!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk