×

Vacature

Makelaar & Beheerder BOG - Fulltime (32-40 uur)

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven collega. Je beheert onder andere de vastgoedportefeuille van een van de grootste particuliere vastgoedondernemingen van Nederland. Het bedrijfsmatig vastgoed bestaat uit winkels, kantoren en bedrijfsruimten. Deze bevinden zich voornamelijk in de gemeente Roosendaal, met winkelcentrum Passage als parel van de portefeuille. Jij excelleert in netwerken, bent zichtbaar voor onze huurders en zorgt voor het vastgoed alsof het van jou is.

Hoe ziet je werk eruit?

Wij bieden een baan in een dynamische branche. Je verzorgt bezichtigingen en onderhandelt over huurcondities. Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen de gemeente en houdt contact met makelaars en ondernemers. Je bent creatief in het zoeken naar mogelijkheden om nieuwe huurders voor winkelpanden en ander bedrijfsmatig vastgoed aan te trekken om zo vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen. Jij bent klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je ontvangt ondersteuning van collega’s die jou alles kunnen leren over bedrijfsmatig vastgoed.  Deze functie biedt volop afwisseling; je zit niet alleen achter je bureau, maar bent ook veel op pad.

Wie ben jij? 

Wij zijn op zoek naar een collega met aantoonbare commerciële ervaring. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding. Idealiter heb je een vastgoedopleiding gevolgd of ben je in het bezit van een makelaarsdiploma. Wanneer dit niet het geval is, beschik je over een gezonde dosis ambitie om dit te leren en daarmee te investeren in jezelf. Je hebt affiniteit met vastgoed en bent communicatief zeer vaardig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Achtergrond 

– Je hebt een afgeronde opleiding op HBO-niveau
– Je hebt 1-3 jaar werkervaring in een commerciële omgeving
– Affiniteit met vastgoed
– Goede kennis van MS Office

Competenties 

– Relatiemanagement
– Ondernemend
– Zelfstandig
– Gestructureerd
– Organisatorisch sterk
– Kwaliteitsgericht
– Oplossingsgericht

Wat bieden wij je? 

Wij hebben grote ambities op het gebied van verhuur en beheer. Wij willen de beste zijn en onze klanten altijd verbazen met ons servicelevel. Wij werken in een informele werksfeer met een marktconform salaris. Wij bieden je een fulltime baan (40 uur) met 25 vakantiedagen. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden om jouw werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Jouw eerste contract bij CS Wonen is voor de duur van 7 maanden met als doel dat je een vast asset wordt van ons team.

Vandaag nog aan het werk? Stuur je CV en motivatiebrief naar anouk@cswonen.nl: o.v.v. Sollicitatie Makelaar & Beheerder BOG. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Chris Schillemans Eigenaar
Anouk Schillemans-Kreefft Eigenaar
Jij? Vacature! Technisch vastgoedbeheerder (FT)
Robert Padding Makelaar & beheerder BOG
Lisanne Kuyper – van der Meer Verhuurmakelaar nieuwbouw
Suzette de Bruijn Verhuurmakelaar
Amalia de Riet Verhuurmakelaar
Ruth de Jong Verhuurmakelaar
Simone Rockx Verhuurmakelaar
Melanie Franken Binnendienst
Bo Gorree Medewerker klantenservice
Esther Janssen Commercieel medewerker binnendienst
Anita Peters Administratie
Rolf Elders Medewerker buitendienst
Daniël Camphens Assistent verhuurmakelaar
Conny van Trijp Medewerker buitendienst

Neem contact op met Anouk!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk