×

2 Onder 1 kap woning te huur gezocht

Wanneer u een 2 onder 1 kap woning te huur gezocht

2 onder 1 kap woning te huur gezocht in Noord Brabant

Wij zijn een ervaren verhuurbemiddelaar in onder andere 2 onder 1 kap woningen in de provincie Noord Brabant. Wij hebben twee vestgingen, één in Bergen op Zoom en één in Roosendaal. Ons doel is om huurder en verhuurder zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hebt u tijdelijk of permanente woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een betrouwbare huurder of zoekt u een 2 onder 1 kap woning in bijvoorbeeld Etten-Leur of Halsteren? Neemt u dan eens contact met ons op. Wij kunnen u vast verder helpen.

Voordat wij een 2 onder 1 kap in de verhuur nemen komt één van onze verhuurmakelaars bij u thuis om tijdens een persoonlijk gesprek kennis met elkaar te maken. Daarbij worden de mogelijkheden met betrekking tot de verhuur met u besproken. Wij adviseren u over onder andere een redelijk huurprijs en over eventuele veranderingen die aangebracht moeten worden om een snelle verhuur te bevorderen. Tijdens de inverhuurname nemen wij digitale foto’s van de 2 onder 1 kap woning die wij op onze site plaatsen voor een mooie presentatie. Het spreekt voor zich dat wij dit pas doen, nadat u ons uitdrukkelijk toestemming daarvoor heeft gegeven.

Staat uw 2 onder 1 kap woning te koop?

Ook als uw 2 onder 1 kap woning te koop aangeboden staat, maar de verkoop wil niet vlotten kunnen wij u goed van dienst zijn. Zeker in deze moeilijke tijden kan het behoorlijk lang duren, voordat uw woning is gekocht. Als u een nieuwe woning heeft gekocht, zit u tijdelijk met dubbele lasten. Het leven wordt voor u een stuk eenvoudiger als u door de verhuur toch inkomsten kunt creëren. Om eventuele risico’s uit te sluiten, kunnen wij uw woning voor bepaalde tijd verhuren met een passende clausule voor ontbinding in het geval dat er toch verkocht wordt.

2 onder 1 kap te huur gezocht?

Wij werken al jaren toonaangevend op de onroerend goed markt in de regio Noord Brabant. Wij bemiddelen tussen huurder en verhuurder. Een 2 onder 1 kap woning te huur gezocht in Wouw, Steenbergen, Bergen op Zoom of Roosendaal? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het voordeel van huren van een 2 onder 1 kap woning is dat u toch voor een groot gedeelte vrij woont, maar de huurprijs ligt veel lager dan bij een vrijstaande woning. Vaak zijn de twee woningen elkaars spiegelbeeld. De woningtypes kunnen nogal uiteen lopen. Van klassiek, landelijk tot modern, gemeubileerd of ongemeubileerd. Bekijkt u ons aanbod maar eens.

Wonen is belangrijk. Het moet een huis zijn die bij u past en waar u zich thuis voelt. Dit kan een 2 onder 1 kap woning zijn, maar net zo goed een eengezinswoning, appartement of penthouse. Afhankelijk van uw gezinssamenstelling én uw budget gaan wij graag voor u op zoek naar een passende woning. Bent u de eigenaar van een woning en zoekt u een betrouwbare partij die uw villa, hoekhuis of benedenwoning kan verhuren? Ook dan bent u van harte welkom. Het inschrijven is gratis.