×

Personeelshuisvesting

Fijne huisvesting voor expats, seizoenskrachten en flexwerkers

Het is belangrijk dat uw werknemers fijne huisvesting hebben. Niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers, die zich met een fijn thuis beter kunnen focussen op hun werk. Wij kunnen helpen bij het vinden van de perfecte huisvesting voor uw werknemers. Of ze nu tijdelijk in dienst zijn of iets zoeken voor een langere periode. Flexwerkers, seizoenskrachten of expats, voor iedereen vinden wij een geschikte, fijne woning!

Personeelshuisvesting

  • Wij hebben zowel gemeubileerde als niet-gemeubileerde woningen.
  • We hebben woningen voor 1 persoon of voor een heel team.
  • Van A tot Z, alles wordt door ons geregeld.
  • De woning wordt periodiek gecontroleerd, dat is zowel voor u als voor ons een vertrouwd gevoel.
  • De woning wordt in overleg periodiek schoongemaakt. Uiteraard respecteren wij hierbij de privacy van uw medewerkers.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar, voor klachten en storingen, voor uw medewerkers en voor u.
  • Gas, water, elektra, internet en TV kunnen door ons verzorgd worden.
  • Wij werken samen met uitzendbureaus die het SNF Keurmerk dragen. Woningen worden volgens het SNF Keurmerk opgeleverd. Voldoende privacy, leefruimte, goede inventaris en voldoen aan alle brandveiligheidseisen.

Financieel en Technisch beheer

Naast de garantie dat uw woning verhuurd wordt, bieden we ook de mogelijkheid om het beheer uit handen te nemen. Wanneer u kiest voor het verhuren aan een externe verhuurder, houden wij het contact met de huurder. Wanneer u dat wenst zorgen wij voor het financieel en technisch beheer. Op die manier haalt u het beste rendement uit uw huurwoning in Roosendaal en hoeft u zich geen zorgen te maken. Meer weten? Wij plannen graag een afspraak met u in! Neem direct contact op.

Op zoek naar huisvesting voor uw personeel?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk