×

Personeelshuisvesting

Fijne huisvesting voor expats, seizoenskrachten en flexwerkers

Het is belangrijk dat uw werknemers fijne personeelshuisvesting hebben. Niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers, die zich met een fijn thuis beter kunnen focussen op hun werk. Wij kunnen helpen bij het vinden van de perfecte huisvesting voor uw werknemers. Of ze nu tijdelijk in dienst zijn of iets zoeken voor een langere periode. Flexwerkers, seizoenskrachten of expats, voor iedereen vinden wij een geschikte, fijne woning!

Ons aanbod voor personeelshuisvesting bestaat uit verschillende soorten woningen. Gemeubileerd en niet-gemeubileerd. Voor 1 persoon of juist voor een team. Wat wel altijd hetzelfde is, is onze aanpak:

  • Van A tot Z, alles wordt door ons geregeld.
  • De woning wordt periodiek gecontroleerd, dat is zowel voor u als voor ons een vertrouwd gevoel.
  • De woning wordt in overleg periodiek schoongemaakt. Uiteraard respecteren wij hierbij de privacy van uw medewerkers.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar, voor klachten en storingen, voor uw medewerkers en voor u.
  • Gas, water, elektra, internet en TV kunnen door ons verzorgd worden.
  • Wij werken samen met uitzendbureaus die het SNF Keurmerk dragen. Woningen worden volgens het SNF Keurmerk opgeleverd. Voldoende privacy, leefruimte, goede inventaris en voldoen aan alle brandveiligheidseisen.

Compleet aanbod aan huisvesting in de regio West-Brabant

CS Wonen heeft een compleet aanbod aan personeelshuisvesting in de regio West-Brabant. Van Bergen op Zoom, tot aan Roosendaal en Breda en alle dorpen om deze steden heen. We bieden voor elk type personeel de beste huisvesting op de beste locatie. Voor ieder budget hebben wij geschikte personeelshuisvesting.

Ruim 15 jaar ervaring in het vinden van woonruimte voor personeel

CS Wonen kan u als geen ander helpen aan het vinden van woonruimte voor uw personeel. Met meer dan 15 jaar ervaring in de regio West-Brabant kunnen wij met recht zeggen dat ons team van makelaars een team van specialisten is. We zijn met een klein team, waardoor we snel en makkelijk kunnen schakelen. Wij kunnen u dus snel helpen aan het vinden van personeelshuisvesting voor uw personeel. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel direct op 0165-870000.

Op zoek naar huisvesting voor uw personeel?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk