×

Wonen in Roosendaal

Van harte welkom!

Gefeliciteerd met je nieuwe huis in Roosendaal! Van harte welkom in onze mooie stad en we hopen dat je het heel erg naar je zin gaat hebben. Op deze pagina staat informatie over het wonen in Roosendaal.

Wat te doen in Roosendaal

In Roosendaal is er genoeg te beleven. Denk aan typisch Roosendaalse evenementen zoals Roosendaal Zingt of wielerronde Draai van de Kaai, maar ook aan hippe foodtruck festivals. En ben je een echte waaghals? In Roosendaal staat ook de enige windtunnel van de Benelux waar je kunt Skydiven. Nieuwsgierig geworden? Op de site van VVV Roosendaal lees je meer over wat er voor leuks te doen is in onze stad. www.vvvroosendaal.nl

Shoppen kan uiteraard ook heel goed in de binnenstad van Roosendaal. Wil je echt een dag winkelen? Rosada ligt op een paar minuten rijden van het centrum, je bent er zo!

www.rosada.nl

Afval

In Roosendaal haalt Saver al het afval op. Kijk op de website van Saver om te zien, waar voor jou de dichtstbijzijnde afval inleverpunten zijn.

Gemeente Roosendaal

De gemeente Roosendaal is iedere werkdag geopend. De openingstijden verschillen per dag en of je een afspraak hebt of niet. Op de www.roosendaal.nl vind je alle praktische informatie rondom wonen in onze gemeente.

Op zoek naar een woning? Schrijf u nu in, en ontvang het laatste woning huuraanbod

Schrijf u in
Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Mogelijkheid om uw woning direct te verhuren Transparante werkwijze en korte lijnen Maatwerk in huur en verhuur