×

Advies en nieuwbouw

Advies en nieuwbouw

Wij zijn actief in de verhuur van bestaande bouw en nieuwbouw. Met onze jarenlange ervaring hebben wij expertise ontwikkeld op het gebied van nieuwbouw. We kennen de markt, weten wat er leeft en speelt en op welke trends we in kunnen spelen. Wij maken gebruik van de nieuwste software waarmee we data gedreven het beste rendement kunnen realiseren. Dat maakt ons een sterke en gerenommeerde advies- en sparringpartner voor nieuwbouwprojecten. We zijn actief met onze nieuwbouwprojecten in de omgeving van West-Brabant en Zuid-Holland.

CS Wonen is graag vanaf het begin, de tekentafel, tot aan de oplevering betrokken. Zo kunnen we relevante input leveren, daar waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. Tijdens het gehele ontwikkelproces blijven we namelijk adviseren op het gebied van haalbaarheid, positionering, prijsniveaus en doelgroepen. Wij bieden onze opdrachtgevers de beste strategieën, zodat we samen een fantastisch eindproduct realiseren.  Uiteraard blijven we ook na de oplevering betrokken.

  • Van tekentafel tot oplevering
  • Doelgroepgericht advies
  • Marktonderzoek
  • Advies over haalbaarheid
  • Digitale en social media marketing
  • Totaal beheer

Onze diensten

Bemiddeling

Wij maken eenmalig een succesvolle match tussen u en de huurder. Van adverteren tot sleuteloverdracht.

Meer informatie
Financieel beheer

Al het administratief beheer nemen wij uit handen. Van het incasseren van de huurpenningen tot afrekeningen van servicekosten.

Meer informatie
Totaal beheer

Hier ontzorgen wij u totaal! Naast de financiële administratie zorgen wij voor het afhandelen van storingen en klachten. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor de u en de huurder.

Meer informatie
Huurgarantie

Altijd een vast bedrag per maand. Leegstand of niet. Wij zijn uw huurder en garanderen hiermee de huurpenningen.

Meer informatie
Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Mogelijkheid om uw woning direct te verhuren Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk