×

Wonen in Bergen op Zoom

Van harte welkom!

Gefeliciteerd met je nieuwe huis in Bergen op Zoom! We heten je van harte welkom in onze sfeervolle stad en we hopen dat je het hier naar je zin gaat hebben. Op deze pagina vind je allerlei informatie over het wonen in Bergen op Zoom.

Wat te doen in Bergen op Zoom

Er is volop te doen in Bergen op Zoom. Denk aan de jaarlijkse Krabbenfoor, waar iedere levensgenieter zijn hart op kan halen in de gezellige binnenstad, Of ga eens naar het Klimbos, gelegen in de mooie bossen van onze gemeente. Er is voor ieder wat wils, op de site www.vvvbrabantsewal.nl lees je het!

Afval

In Bergen op Zoom haalt Saver al het afval op. Kijk op de website van Saver om te zien, waar voor jou de dichtstbijzijnde afval inleverpunten zijn.

Gemeente Bergen op Zoom

De gemeente Bergen op Zoom is iedere werkdag geopend. De openingstijden verschillen per dag en of je een afspraak hebt of niet. Op de site www.bergenopzoom.nl vind je alle praktische informatie rondom wonen in onze gemeente.

Op zoek naar een woning? Schrijf u nu in, en ontvang het laatste woning huuraanbod

Schrijf u in
Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Mogelijkheid om uw woning direct te verhuren Transparante werkwijze en korte lijnen Maatwerk in huur en verhuur