×

Appartement te huur gezocht

De mooiste appartement in Noord-Brabant

Appartement te huur gezocht in Roosendaal of omgeving

U bent bij ons aan het juiste adres als u uw appartement wilt verhuren. Appartementen zijn onder andere gewild bij wat oudere mensen. Een appartement is vaak gelijkvloers en biedt daarom veel voordelen. Als u slecht ter been bent of u kan om een andere reden geen trappen lopen dan is dit een uitstekende oplossing. De meeste appartementencomplexen beschikken tegenwoordig over een lift. Het is nu eenmaal een feit dat een appartement meer gemak biedt dan bijvoorbeeld een hoekhuis of 1 gezinswoning.

Betrouwbare makelaardij

Op onze site bieden veel particulieren hun woningen aan. Ze kunnen zich hiervoor gratis inschrijven, want als professioneel en dienstverlenend bedrijf willen wij graag zoveel mogelijk service bieden. Het veilig huren en verhuren staat bij ons op de eerste plaats. Dit kunt u ook zien aan ons keurmerk. Keurmerk VerhuurVeilig bestaat sinds 2012 en heeft inmiddels, ondanks een strenge selectie steeds meer deelnemers bestaande uit verhuurmakelaars. Alle deelnemers worden onderzocht op beroepsdeskundigheid binnen de verhuursector. Hiermee kunnen wij u de garantie geven dat wij een betrouwbare makelaardij zijn.

Appartement te huur gezocht?

Wij hebben twee vestigingen in Bergen op Zoom en Roosendaal. Vanuit daaruit bedienen wij een brede markt. Appartement te huur gezocht? Dan bent u bij ons van harte welkom. Ook zijn wij op zoek naar wooneigenaren die hun appartement, eengezinswoning of hoekwoning willen verhuren. Met ons verhuurt u gewoon beter én veiliger.

Screenen op betrouwbaarheid

Wij screenen toekomstige huurders van uw woning op een aantal zaken zoals kredietwaardigheid, identiteit en gedrag. Wij begeleiden het intakegesprek, de bezichtigingen, opmaak van de huurovereenkomst, de sleuteloverdracht en de eerste betalingen van huur en borgsom. Als verhuurder nemen wij u hiermee een grote zorg uit handen.

Stilstand in de verkoop van appartementen

Wilt u uw appartement verkopen? Er wordt veel gezegd en geschreven over de stilstand in de verkoop van woningen. Hierdoor zijn er veel eigenaren die de (financiële) gevolgen ondervinden van dubbele woonlasten. U hoeft u hier geen slachtoffer van te worden als u uw appartement tijdelijk verhuurt. Met de huurpenningen kunt u de dubbele woonlasten ondervangen.

Het huurcontract

Een huurder is wettelijk verplicht om de afgesproken huurpenningen uit het huurcontract op tijd te voldoen. Het is belangrijk om de hoogte van de huur en het tijdstip van betalen vast te leggen in een huurovereenkomst. De verplichtingen uit het huurcontract gelden ook voor de medehuurder van de woning. Een echtgenoot of geregistreerd partner van de huurder is automatisch medehuurder van de woning, zolang hij of zij in dezelfde woning woont. Op deze manier krijgt u geen discussies achteraf en zijn de rechten en plichten van zowel de huurder(s) als verhuurder(s) helder! Beide partijen weten wat er is afgesproken. Huurders en verhuurders moeten zich aan regels houden als zij de huur opzeggen.

Huur, verhuur en beheer

Voor probleemloos huren, verhuren en beheer bent u bij ons aan het juiste adres. Ons makelaarskantoor in de provincie Noord Brabant, is volledig thuis in de regionale (ver)huurwoningmarkt in de omgeving van Etten-Leur, Wouwse plantage, Steenbergen, Hoogerheide, Halsteren en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en maak kennis met de kwaliteit en toewijding van onze makelaars. Wij staan u graag te woord.