×

Beheer huurwoningen Noord-Brabant

Het beheer van huurwoningen in Noord-Brabant

Het beheer van huurwoningen in Noord Brabant vergt een professionele aanpak

Een professionele aanpak in het beheer van huurhuizen betekent dat u er geen omkijken naar heeft. U geniet van uw rendement uit uw belegging zonder zorgen. Bent u eigenaar van een villa, landhuis of bungalow? Dan wilt u vast zaken doen met een betrouwbare partij die verstand van zaken heeft. Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op

Slecht beheer van huurwoningen

Slecht beheer van huurwoningen kost u immers vaak meer geld en tijd dan u lief is. Wij hebben veel ervaring op dit gebied in de provincie Noord Brabant zoals in de plaatsen Etten-Leur, Halsteren, Wouw, Hoogerheide en Steenbergen. Door zaken met ons te doen vermindert u uw eigen risico, want wij dragen een groot deel van de lasten. Wij corresponderen en communiceren met de nieuwe huurders. Indien gewenst, zorgen wij voor de afhandeling van alle meldingen van technische calamiteiten en zo zijn er nog veel meer andere zaken die wij voor u kunnen regelen. Wij spreken graag van tevoren een bepaald servicelevel met u af.

Individuele eisen/wensenpakket

Het servicelevel kan worden aangepast aan individuele eisen en hebben altijd ten doel om voor u zoveel mogelijk rendement uit uw vastgoedportefeuille te halen. Alle huurwoningen worden met zorg gepresenteerd door middel van actuele informatie en foto’s die wij op onze moderne website plaatsen. Hebt u specifieke wensen, laat ons dit dan op tijd weten. Wij gaan nét dat stapje verder in onze dienstverlening.

Professioneel beheer huurhuizen

Het beheer van huurwoningen uitbesteden is erg prettig als u bijvoorbeeld regelmatig of voor langere tijd in het buitenland verblijft, of eigenaar bent van meerdere woningen. Onder woningbeheer verstaan wij het financieel, administratief, commercieel en technisch beheer. Dit beheer vereist dus een brede, professionele aanpak en gespecialiseerde kennis. Deze zaken vindt u bij ons onder één dak. Net zo prettig, toch?

Beheer en verhuur gaan hand in hand

Wij voeren niet alleen het beheer van vele huurwoningen in de provincie Noord Brabant, maar kunnen deze ook voor u verhuren. Tegenwoordig gaan beheer en verhuur hand in hand, want het brengt meer gemak én is voordeliger, want u heeft maar met één partij te maken. Wij kiezen voor kwaliteit. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de huur van uw optimaal onderhouden eengezinswoning, appartement of hoekhuis, want u heeft uw huis met zorg en aandacht ingericht en geeft uw huurders ook graag die persoonlijke ontvangst.

Persoonlijke aandacht

Vanuit twee moderne vestigingen, één in Bergen op Zoom en één in Roosendaal, werken wij hard aan het optimaliseren van dienstverlening. Wij staan nooit stil, gaan altijd mee met onze tijd en hebben nog de ‘ouderwetse’ persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Wilt u eens kennismaken? Dan bent u van harte welkom. Hebt u liever dat wij bij u komen, maak dan even een afspraak. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden. Graag tot ziens.