×

Huis verhuren Roosendaal

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Roosendaal

Huis verhuren Roosendaal

Uw huis verhuren in Roosendaal lukt gegarandeerd met CS Wonen. Uw huis verhuren bij CS Wonen kan namelijk op twee manieren:

  1. Uw huis in Roosendaal verhuren aan een externe huurder
  2. Uw huis in Roosendaal direct verhuren aan CS Wonen

Wanneer u voor de eerste optie kiest, gaan wij aan de slag met het vinden van geschikte huurders voor uw huis in Roosendaal. We maken een voorselectie en leggen die aan u voor. Uit deze selectie kiest u de huurder die u het meest geschikt vindt. Kunnen we geen geschikte huurder vinden? Geen probleem. CS Wonen biedt ook de mogelijkheid om uw huis in Roosendaal direct te huren. Dat is de Huurgarantie van CS Wonen!

CS Wonen: De verhuurmakelaar in de regio West-Brabant

CS Wonen heeft ruim 10 jaar ervaring met het verhuren van huizen in Roosendaal en de directe omgeving van Roosendaal. Onze verhuurmakelaars zijn dan ook de specialisten bij uitstek die u hier bij kunnen helpen. We hebben een uitgebreid netwerk in de regio, waarin we ook voor u de beste huurder kunnen vinden. Wilt u uw huis verhuren in Roosendaal? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op!

CS Wonen verzorgt ook het beheer van uw huis

Wanneer u uw huis gaat verhuren in Roosendaal, komt er meer bij kijken dan alleen het vinden van een geschikte huurder. Er moet bijvoorbeeld contact onderhouden worden met de huurder, u wilt iedere maand netjes op tijd de huur ontvangen en wanneer er kleine gebreken zijn moeten die ook snel verholpen worden. U kunt dit zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen dit beheer uit handen te geven aan CS Wonen. U kunt dan kiezen voor de volgende vormen van beheer:

  • Financieel Beheer
  • Financieel & Technisch Beheer

Hier leest u precies wat de beide vormen van beheer inhouden. Heeft u andere wensen dan die in het pakket zitten? Laat het ons weten, dan gaan we aan de slag met een maatwerk pakket voor u.

Neem contact op met CS Wonen

CS Wonen is dé specialist op het gebied van verhuren van huizen in Roosendaal. Met 10 jaar aan ervaring hebben wij alles in huis om uw huis te verhuren in Roosendaal. Vul ons contactformulier in, dan bellen wij u z.s.m. terug om een afspraak te plannen!

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Roosendaal?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk