×

Huisvesting werknemers

Fijne huisvesting voor al uw werknemers

Het breedste aanbod aan huisvesting voor buitenlandse werknemers

Wij bieden een divers aanbod aan als het gaat om huisvesting voor werknemers, hierdoor kunt u gemakkelijk schakelen met het belang van uw werknemers in oog. Van volledig gemeubileerde eenpersoonsappartementen tot niet gemeubileerde huizen voor gezinnen, alles is mogelijk. Alleen onze aanpak staat vast:

  • Alles wordt door ons geregeld, van A tot Z
  • Wij controleren woningen periodiek, dat geeft voor alle partijen een vertrouwd gevoel
  • We verzorgen de schoonmaak van de woning. Natuurlijk wordt de privacy van uw werknemers hierbij gerespecteerd.
  • Als u, of uw werknemer, een klacht heeft of een storing ondervindt dan zijn wij 24/7 bereikbaar.
  • Wij kunnen ook gas, water, elektra, internet en TV verzorgen
  • De uitzendbureaus waarmee wij samen werken dragen het SNF keurmerk. Dit betekent dat de woningen die worden opgeleverd voldoende leefruimte en privacy bevatten. Ook voldoen de woningen aan alle brandveiligheidseisen.

Vind passende huisvesting in de regio West-Brabant

CS Wonen heeft een compleet aanbod aan huisvesting voor werknemers. Van Breda, tot Roosendaal en Bergen op Zoom. Maar natuurlijk ook alle omliggende dorpen. Voor iedere locatie en soort budget vinden wij passende huisvesting voor uw buitenlandse werknemers.

Laat ons ervaren team u helpen met het maken van de juiste keus

CS Wonen is de beste keus als het gaat om de huisvesting voor buitenlandse werknemers. Wij hebben er namelijk al meer dan 10 jaar ervaring mee. U kunt dus stellen dat we een echt team van experts hebben. Ons team is klein, en dus flexibel. We kunnen dus snel geschikte huisvesting voor uw buitenlandse werknemers. Neem snel contact met ons op via ons contactformulier of bel nu op 0165-870000.

Op zoek naar huisvesting voor uw personeel?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk