×

CS Wonen Huurgarantie

Uw woning gegarandeerd verhuurd.

Gegarandeerde verhuur

De garantie dat uw woning verhuurd wordt. Aan ons, of aan een andere huurder. Geen leegstaand huis. Geen dubbele woonlasten. Sterker nog, wellicht kunt u er nog een mooi rendement uit halen. En het levert u ook geen extra werk op, want dat doen wij voor u.

  • Garantie dat uw huis is verhuurd.
  • Een mooie maandelijkse huuropbrengst.
  • Wij ontzorgen uw verhuur volledig.

Van een eerste kennismaking, tot aan het opstellen van de contracten tot aan het beheer.  We kunnen u compleet ontzorgen, zodat u geen omkijken heeft naar uw woning.

Zorgeloos verhuren

Bij CS Wonen krijgt u een huurgarantie voor 12, 36, 60 maanden of zelfs nog langer. U loopt geen risico op niet-betalende huurders of leegstand van uw woning, dat risico nemen wij op ons!

  • 12, 36 of 60 maanden garantie.
  • Geen risico op leegstand.
  • Geen zorgen over niet-betalende huurders.

U krijgt gewoon maandelijks een huurbedrag over gemaakt. Is er schade aan het huis? Ook dat nemen wij voor onze rekening.

In 5 stappen uw woning verhuren

Een overzichtelijk stappenplan voor het succesvol verhuren van uw woning!

Opname woning

1

Huurvoorstel

2

Huurcontract

3

Overdracht van de sleutel

4

Beheer van de woning

5

Onze verhuurders

Particulieren

Eigenaren die hun woning tijdelijk willen verhuren. Dit kan diverse redenen hebben, zoals het verhuizen naar een nieuw huis, een reis naar het buitenland of het erven van een huis bij overlijden van een familielid.

Vastgoedbeleggers

Eigenaars van meerdere objecten kunnen voor het verhuren daarvan ook goed bij ons terecht. Bij meerdere objecten is het fijn om de zorg uit te besteden. Wij nemen vastgoedbeleggers alles uit handen!

Gemeentes

Vastgoed dat in bezit is van de gemeente, wordt door ons verhuurd in de sociale sector. Goede, nette huurwoningen tegen een betaalde prijs binnen de sociale huurklasse.

Woningstichtingen

Ook woningstichtingen laten hun objecten door ons verhuren binnen de sociale huurklasse. We zoeken geschikte huurders voor deze woningen, altijd in nauwe samenwerking met de woningstichting.

Pensioenfondsen

Sommige pensioenfondsen investeren in onroerend goed. Wij verhuren en beheren deze panden voor hen, zodat zij zich met hun eigen expertise bezig kunnen houden.

Banken

Bij faillissement kan het gebeuren dat een huis verkocht of geveild moet worden. Banken schakelen ons in dat geval in om de woning (tijdelijk) te verhuren. Op deze manier worden de kosten verder beperkt.

Verhuur uw woning met succes

Laat gratis en vrijblijvend de verhuurwaarde van uw woning berekenen.

Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Mogelijkheid om uw woning direct te verhuren Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk