×

Huurwoningen bepaalde tijd

Huurwoningen voor een bepaalde tijd

Wij bieden een ruim aanbod in huurwoningen voor bepaalde tijd

Er zijn verschillende redenen op te noemen waarom iemand een huurwoning voor bepaalde tijd zoekt. Iemand kan een dienstbetrekking hebben voor bepaalde tijd en daarom tijdelijk wil huren. Het kan ook zijn dat iemand zijn huis heeft verkocht en het nieuwe pand nog niet klaar is. Een tijdelijke huurwoning in bijvoorbeeld de vrije sector is dan gewenst. Neemt u eens een kijkje in ons ruime aanbod.

Huurhuizen vrije sector

Huurders in de vrije sector hebben meer rechten dan ze vaak denken. Verstrijkt een huurperiode voor bepaalde tijd en wordt de huur voortgezet, dan gebeurt dit voor een onbepaalde periode, ongeacht of er sprake is van een verlengingsbeding. De verhuurder is daarentegen wel gebonden aan de verlenging indien deze is opgenomen in de huurovereenkomst en zal de huurovereenkomst dus slechts kunnen opzeggen tegen het einde van de lopende verlengingsperiode. Hierbij wordt opgemerkt dat de gronden waarop de verhuurder de huur vervolgens kan opzeggen beperkt zijn. Wanneer een verhuurder tussentijds en eenzijdig het huurcontract wil opzeggen, kan dit uitsluitend met toestemming van een rechter.

Zoals u leest, zijn er talloze geschreven regels op het gebied van huur en verhuur. De huurwet is onderhevig aan veranderingen en een leek voelt zich al snel verloren. Wij informeren en adviseren beide partijen deskundig én vrijblijvend, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt.

Huurwoning voor bepaalde tijd

Stel, uw villa of landhuis staat te koop, maar u bewoont deze zelf niet meer. Dan kunt u aanzienlijk besparen op uw dubbele woonlasten door u ‘oude’ landhuis of villa te verhuren. Zo genereert u toch inkomsten. U kunt uw huurwoning voor bepaalde tijd verhuren op basis van de Leegstandswet. Hierbij heeft de huurder niet de huurbescherming die bij een normale verhuur geldt. De verhuur gaat op basis van huurcontracten. Aan het einde van het contract moet de huurder uw huis verlaten. Wij kunnen u hier nog veel meer over vertellen.

Professionele verhuurmakelaar

Kwaliteit en professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit kunt u ook zien aan ons keurmerk. Keurmerk VerhuurVeilig bestaat sinds 2012 en heeft inmiddels, ondanks een strenge selectie, steeds meer leden bestaande uit verhuurmakelaars. Alle (toekomstige) leden worden onderzocht op beroepsdeskundigheid binnen de verhuursector. Hiermee kunnen wij u de garantie geven dat wij een betrouwbare makelaardij zijn. Huurwoningen voor onbepaalde én bepaalde tijd zijn bij ons in goede handen.

Breed netwerk

De (ver)huursector is een expertise waar wij al vele jaren ervaring in hebben. Wij beschikken over een breed netwerk, waardoor wij u villa of bungalow op korte termijn kunnen verhuren tegen een leuke huurprijs! Ons werkgebied is breed. Wij noemen gemakshalve enkele plaatsen in Noord Brabant: Wouw, Steenbergen, Halsteren, Hoogerheide en de Wouwse plantage. Stuk voor stuk hebben ze een mooie omgeving waar het prettig vertoeven is. Neemt u maar eens contact met ons of kom langs op één van onze vestigingen in Bergen op Zoom of Roosendaal. U bent van harte welkom.