×

Huurwoningen onbepaalde tijd

Huurwoningen voor een onbepaalde tijd

Huurhuizen voor onbepaalde tijd in de vrije sector zijn populair

Onze professionele verhuurmakelaardij maakt uw zoektocht naar huurwoningen voor onbepaalde tijd een stuk eenvoudiger. Al onze huurhuizen presenteren wij op een duidelijke en gestructureerde manier waarbij veel informatie over de huurwoning wordt gegeven. Kijkt u maar eens verder op onze website.

Een huurhuis voor onbepaalde tijd biedt bescherming

Een huurwoning betrekken voor onbepaalde tijd heeft als voordeel dat u huurbescherming geniet. Huurbescherming houdt onder meer in dat een verhuurder niet zomaar de huur kan opzeggen. Een verhuurder kan maar in een aantal gevallen de huur eenzijdig beëindigen en slechts met toestemming van de rechter. Hieronder een aantal opzeggingsgronden:

  • de verhuurder moet een bestemmingsplan verwezenlijken
  • de huurder gedraagt zich niet als een goed huurder (bijvoorbeeld als hij of zij de huur niet op tijd betaalt)
  • de verhuurder heeft de woning nodig wegens dringend eigen gebruik
  • de huurder gaat niet akkoord met een redelijk aanbod van de verhuurder om een nieuwe huurovereenkomst te sluiten

De rechter bepaalt in deze gevallen wat wel of niet redelijk is. De huurbescherming geldt voor huurders van zelfstandige en onzelfstandige woningen. Onder onzelfstandige woningen wordt onder meer (studenten)kamers verstaan. Studenten hebben bij het huren van een kamer dus ook recht op huurbescherming. Ook huurders van een eengezinswoning, appartement of benedenwoning met een huurcontract in de vrije sector hebben recht op huurbescherming.

Vrije sector huursegment

De meeste huurwoningen voor onbepaalde en bepaalde tijd die direct te huur zijn bevinden zich in het vrije sector huursegment. Dat is ook één van de redenen waarom het huren in de vrije sector zo populair is. Geen lange wachtlijsten en een potentiële huurder kan heel gericht zijn wensen kenbaar maken bij een verhuurmakelaar.

Wat ons zo uniek maakt is onze persoonlijke benadering en kwaliteit! Wij zijn gevestigd in Bergen op Zoom en Roosendaal. In ons assortiment vindt u een scala aan huurwoningen voor onbepaalde tijd in onder andere: Bergen op Zoom, Etten-Leur, Halsteren, Hoogerheide, Wouw en nog een aantal andere plaatsen in de provincie Noord Brabant.

Noord Brabant: prettig om te wonen

Noord Brabant is zeker niet de duurste provincie om te wonen én een prettige. U vindt hier de mooiste natuurgebieden zoals de Brabantse Wal of het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Hier kunt u heerlijk struinen door het stuifzand of een fietstocht maken door de uitgestrekte bossen. Met carnaval is Wouwse Plantage bekend als Mastepinnelaand en staat lokaal bekend als het dorp dat carnaval een week eerder viert. We dwalen een beetje af, maar dit komt door onze liefde voor deze provincie.

Huurhuis voor onbepaalde tijd

Een huurwoning voor onbepaalde tijd zorgt voor een zorgeloze tijd, mits u dit goed geregeld. Wij hopen dat wij u hier bij mogen helpen. Onze jarenlange ervaring in deze omgeving zorgt ervoor dat wij de mooiste plekken kennen en ook allerlei soorten huurhuizen in ons assortiment hebben. Neemt u maar eens een kijkje. Als u vragen hebt, belt u ons dan gerust. Wij staan u graag te woord.