×

Nieuwbouwwoning verhuren Breda

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Breda

Een nieuwbouwwoning verhuren in Breda

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u ervoor kiest uw nieuwbouwwoning te verhuren in Breda. CS Wonen neemt u hierbij alle werkzaamheden uit handen. Van advies bij de tekeningen, het organiseren van bijeenkomsten voor (potentiële) huurders en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Uw nieuwbouwwoning verhuren bij CS Wonen kunt u op twee manieren doen:

 

  • Een nieuwbouwwoning verhuren aan een extra huurder in Breda
  • Een nieuwbouwwoning direct verhuren aan CS Wonen in Breda

 

Wanneer u kiest voor onze eerste optie gaan wij samen aan de slag met het vinden van een geschikte manier om uw nieuwbouwwoning te verhuren in omgeving Breda. Wij zoeken dan geschikte huurders voor uw nieuwbouwwoning. Door een voorselectie aan u voor te leggen geven wij u de mogelijkheid de huurder te kiezen die u het meest geschikt lijkt om uw nieuwbouwwoning in Breda aan te verhuren. Komen wij samen niet tot een geschikte huurder? Geen probleem. U kunt uw woning ook direct verhuren aan CS Wonen. Dat is onze Huurgarantie.

 

CS Wonen: Dé verhuurmakelaar van Breda

CS Wonen speelt al 10 jaar een grote rol in het verhuren van nieuwbouwwoningen in Breda, bij ons zal uw nieuwbouwwoning dus in goede handen zijn. Onze verhuurmakelaars zijn de specialisten bij uitstek die u gaan helpen bij het verhuren van een nieuwbouwwoning in Breda. In de afgelopen 10 jaar hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. In dit netwerk zullen wij ook voor u een geschikte huurder vinden. Wilt u een nieuwbouwwoning gaan verhuren in Breda? Neem dan zeker even contact met ons op!

CS Wonen verzorgt ook het beheer van uw huis

Wanneer u een nieuwbouwwoning gaat verhuren in Breda komt er meer bij kijken dan het vinden van een geschikte huurder. Er moet bijvoorbeeld goed contact onderhouden worden met de huurder. U wilt natuurlijk iedere maand netjes op tijd de huur ontvangen en wanneer er kleine gebreken zijn moet de huurder deze kunnen melden, zodat deze snel verholpen kunnen worden. Dit kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen dit beheer uit handen te geven aan CS Wonen. U kunt dan kiezen voor de volgende vormen van beheer:

 

  • Financieel beheer
  • Financieel & Technisch beheer

 

Hier leest u meer over wat beide vormen van beheer inhouden. Heeft u nog andere wensen voor het verhuren van een nieuwbouwwoning in Breda dan degene die in ons pakket zitten? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag met een maatwerk pakket voor u.

 

Neem contact op met CS Wonen

CS Wonen is dé specialist op het gebied van het verhuren van een nieuwbouwwoning in Breda. Met 10 jaar aan ervaring hebben wij alles in huis om een nieuwbouwwoning te verhuren. Vul zeker even ons contactformulier in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug om een afspraak te plannen!

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Breda?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk