×

Nieuwbouwwoning verhuren in Noord-Brabant

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Noord-Brabant

Een nieuwbouwwoning verhuren in Noord-Brabant

Een nieuwbouwwoning verhuren in Noord-Brabant lukt u gegarandeerd in samenwerking met CS Wonen. Dit kan bij ons namelijk op twee manieren:

 

  • Een nieuwbouwwoning verhuren aan een externe huurder in Noord-Brabant
  • Een nieuwbouwwoning direct verhuren een CS Wonen in Noord-Brabant

 

Wanneer u kiest voor onze eerste optie gaan wij samen aan de slag met het vinden van een geschikte manier om uw nieuwbouwwoning te verhuren in Noord-Brabant. Wij gaan dan samen op zoek naar geschikte huurders voor uw nieuwbouwwoning. U kiest de huurder die volgens u het beste past bij uw nieuwbouwwoning uit onze voorselectie. Komen wij samen niet tot de perfecte huurder? Geen probleem. U kunt namelijk ook uw nieuwbouwwoning in Noord-Brabant direct verhuren aan CS Wonen; dat is onze Huurgarantie.

CS Wonen: Ruim 10 jaar ervaring in het verhuren van nieuwbouwwoningen

CS Wonen heeft ruim 10 jaar ervaring in het verhuren van nieuwbouwwoningen in Noord-Brabant en omstreken. Onze specialisten bij uitstek helpen u bij het verhuren van nieuwbouwwoningen in Noord-Brabant. Wij hebben in de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk op gebouwd, waarin wij ook voor u dé perfecte huurder zullen vinden. Wilt u een nieuwbouwwoning verhuren in Noord-Brabant? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op!

CS Wonen: Een totaalpakket

Of het nu gaat om de verhuur van één woning, de verhuur en het beheer van een nieuwbouwcomplex of om personeelshuisvesting? Wij zijn uw partner. Bij het verhuren van een nieuwbouwhuis in Noord-Brabant komt namelijk meer kijken dan alleen het vinden van de perfecte huurder. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat er goed contact onderhouden wordt met de huurder, zodat de huur netjes op tijd betaald wordt en eventuele gebreken tijdig gemeld en verholpen kunnen worden. Dit contact kunt u zelf onderhouden, maar u kunt het ook uit handen geven. CS Wonen biedt namelijk de volgende vormen van beheer:

 

  • Financieel beheer
  • Financieel & Technisch beheer

 

Hier leest u meer over wat beide vormen van beheer bij CS Wonen inhouden. Heeft u nog andere wensen die wellicht niet in ons pakket zitten? Laat het ons dan zeker even weten. Dan gaan wij samen aan de slag met een maatwerk pakket, speciaal voor u.

 

Neem contact met ons op

CS Wonen is dé specialist op het gebied van het verhuren van nieuwbouwwoningen in Noord-Brabant. Met 10 jaar aan ervaring hebben wij alles in huis om uw nieuwbouwwoning te verhuren. Vul zeker even ons contactformulier in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug om een afspraak te plannen!

 

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Noord-Brabant?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk