×

Gaat u uit elkaar?

Wij ontzorgen u graag

Hoe vind ik snel een andere woning na mijn scheiding?

Als u gaat scheiden moet één van de twee op zoek naar andere woonruimte. Deze woonruimte kan tijdelijk of permanent zijn. De kans is aanwezig dat u niet in één keer een nieuw leven op kunt bouwen in een ander huis, maar eerst ergens tijdelijk moet wonen. Voor beide mogelijkheden hebben wij een oplossing. Ons aanbod bestaat uit woningen die permanent zonder meubels gehuurd kunnen worden en uit woningen die tijdelijk mét meubels gehuurd kunnen worden. Samen met u kijken wij wat de beste oplossing is.

Gemeubileerde woonruimte, zonder wachtlijst

Bij CS Wonen zijn er nooit wachtlijsten. Wij kunnen u helpen om zo snel mogelijk een nieuwe woonruimte te vinden. Wij hebben gemeubileerde woningen in Roosendaal, Bergen op Zoom en omgeving. Afhankelijk van de aanvangsdatum en periode gaan wij voor u op zoek naar de beste match. Wij ontzorgen u volledig in het zoeken naar een woning die écht bij u past.

Daarnaast kunnen wij u helpen door ons netwerk in te zetten. Wij werken samen met een financieel adviseur en een advocate. Bij beide is het eerste consult kosteloos.

Kijk hieronder alvast in het aanbod en laat je gegevens achter voor een vrijblijvend gesprek en meer informatie.

Aanbod (14)

Alle objecten

Over ons

Huren, verhuren, beheer van onroerend goed of personeelshuisvesting, onze werkwijze is altijd hetzelfde, namelijk transparant en met korte lijnen.

Met ruim 10 jaar aan ervaring in de regio West-Brabant zijn wij de aangewezen specialisten om u te helpen met het huren, verhuren of beheren van een woning in deze omgeving. Doordat we met een klein team zijn schakelen we snel en kunnen we flexibel zijn.

Of het nu gaat om de huurwoning voor een stel dat voor het eerst gaat samenwonen, of het beheer van het onroerend goed van een ondernemer die professionele ondersteuning en complete ontzorging zoekt.

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk