×

Professionele verhuurmakelaar

De professionele verhuurmakelaar uit Roosendaal

Zaken doen met een professionele verhuurmakelaar in Noord Brabant? Lees dan maar eens verder…

Vanuit twee vestigingen, in Bergen op Zoom en Roosendaal, bemiddelen wij bij de huur en verhuur van woningen. Wij richten ons op particulieren die bijvoorbeeld hun eengezinswoning of bungalow te koop hebben staan en via overbruggingsverhuur de woning willen verhuren op basis van de Leegstandwet. Per 1 juli is de Leegstandwet gewijzigd met als doel huiseigenaren met een moeilijk verkoopbaar huis te helpen. De wetswijzigingen zorgen ervoor dat tijdelijke verhuur vergemakkelijkt wordt en in meer gevallen toepasbaar is. Meer informatie hierover kunt u krijgen van één van onze verhuurmakelaars.

Groot landhuis of sfeervol penthouse?

Wij bieden allerlei soorten woningen aan. U kunt daarbij denken aan eengezinswoningen, hoekwoningen en bungalows, maar ook een groot landhuis of sfeervol penthouse behoort tot de mogelijkheden. Een penthouse is een niet vrijstaande woning op de bovenste verdieping van een flatgebouw of appartementencomplex. Een mooi uitzicht is gegarandeerd! Wat vaak te zien is bij penthouses is dat de vorm iets afwijkt van de rest van het gebouw. Hierdoor is zo’n woning duidelijk herkenbaar. In bijna alle gevallen is er een terras om buiten te zitten en te genieten van de omgeving

Professionele verhuurmakerlaars

CS wonen is met een klein, hecht team van makelaars lokaal actief in onder andere de plaatsen Halsteren, Steenbergen, Wouw en Etten-Leur. Als professionele verhuurmakelaars kunnen wij flexibel inspelen op de wens van de klant, omdat wij korte communicatielijnen hebben. Om onze visie te bewerkstelligen hechten wij waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, veiligheid, duurzaamheid, vertrouwen en integriteit, want prettig wonen is voor iedereen belangrijk.

Bungalow in vrije sector

Wonen in Etten-Leur is populair. Dit komt niet alleen door de mooie omgeving, want de stad ligt dichtbij Breda waar veel bedrijvigheid te vinden is. Veel mensen kiezen ervoor om te werken in Breda, maar de rust op te zoeken van een kleinere plaats en te kiezen voor bijvoorbeeld een bungalow in de vrije sector. Er is een fietsroute vanaf de westzijde van het centrum van Breda tot aan de rand van Etten-Leur. U kunt naar uw werk op de fiets zonder last te hebben van die vervelende files. De afstand is ongeveer zeven km. Goed geregeld, toch?

Te huur gezocht in Bergen op Zoom en Roosendaal e.o.

Wij zijn als verhuurmakelaar constant op zoek naar woningen in de regio Bergen op Zoom en Roosendaal. Bent u particulier en heeft u een woning die u graag zou willen verhuren? Neemt u dan eens contact met ons op. Uw woning, kamer of landhuis kan binnen de kortste keren worden verhuurt, het is een kwestie van de juiste huurder vinden! Dit doen wij graag en goed voor u. Wij zoeken voor u een betrouwbare huurder en zorgen ervoor dat alle zaken omtrent de verhuur van uw woning op orde zijn. Wij stellen onder andere een degelijk huurcontract op en screenen de huurder op kredietwaardigheid en identiteit. Onze verhuurmakelaar stelt in overleg met u de huurprijs vast.

Een huis verhuren via een professionele verhuurmakelaar vermindert risico’s. Bijvoorbeeld het verhuren van een woning aan een kwaadwillende huurder die met een vals identiteitsbewijs of op naam van een katvanger. Dit is een stroman die illegale activiteiten uitvoert. U moet er toch niet aan denken dat er bijvoorbeeld een hennepkwekerij of wietplantage in of rondom uw woning wordt opgezet?

Huur, verhuur en beheer

Ons deskundigheid ligt in de huur, verhuur en beheer van woonruimte, waarbij wij voornamelijk actief zijn in de regio Noord Brabant. Bent u huiseigenaar en wilt u uw woning verhuren, neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. U kunt zich nu gratis inschrijven.