×

Project verhuur in Bergen op Zoom

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Bergen op Zoom

Project verhuur in Bergen op Zoom

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u kiest voor project verhuur te in Bergen op Zoom. Wat die redenen ook zijn, CS Wonen neemt u hierbij alle werkzaamheden uit handen. Van advies bij de tekeningen tot het organiseren van bijeenkomsten voor (potentiële) huurders. Project verhuur in Bergen op Zoom kunt u bij CS Wonen op twee manieren doen:

 

  • Verhuren aan een externa huurder in Bergen op Zoom
  • Direct verhuren aan CS Wonen in Bergen op Zoom

 

Wanneer u kiest voor onze eerste optie gaan wij samen aan de slag met het vinden van een passende manier van project verhuur in omgeving Bergen op Zoom. Wij zoeken dan geschikte huurders voor uw project. Door een voorselectie aan u voor te leggen geven wij u de mogelijkheid zelf de huurder te kiezen die u het meest geschikt lijkt om uw project in Bergen op Zoom aan te verhuren. Komen wij samen niet tot een geschikte huurder? Geen probleem. U kunt uw woning ook direct verhuren aan CS Wonen. Dat is onze Huurgarantie.

 

CS Wonen: Dé verhuurmakelaar van Bergen op Zoom

CS Wonen heeft al ruim 10 jaar ervaring in project verhuur in Bergen op Zoom. Bij ons is uw project in goede handen. Onze verhuurmakelaars zijn de specialisten bij uitstek die u gaan helpen bij het verhuren van uw project. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. In dit netwerk zullen wij ook voor u een geschikte huurder vinden. Wilt u een project gaan verhuren in Bergen op Zoom? Neem dan zeker even contact met ons op!

CS Wonen: Een totaalpakket

Wanneer u kiest voor project verhuur in Bergen op Zoom komt er meer bij kijken dan het vinden van de juiste huurder. Er moet bijvoorbeeld goed contact onderhouden worden met de huurder. U wilt natuurlijk iedere maand netjes op tijd de huur ontvangen en wanneer er kleine gebreken zijn moet de huurder deze kunnen melden zodat deze snel verholpen kunnen worden. Dit beheer kunt u uit handen geven aan CS Wonen. U kunt dan kiezen voor de volgende vormen van beheer:

 

  • Financieel beheer
  • Financieel & Technisch beheer

Hier leest u meer over wat beide vormen van beheer inhouden. Heeft u nog andere wensen voor het verhuren van een project in Bergen op Zoom dan die in ons pakket zitten? We ontwikkelen graag een maatwerk pakket voor u.

 

Neem contact op met CS Wonen

CS Wonen is dé specialist op het gebied van project verhuur in Bergen op Zoom. Met ruim 10 jaar aan ervaring hebben wij alles in huis om uw project te verhuren. Vul zeker even ons contactformulier in, dan plannen wij graag een afspraak in!

Meer informatie over project verhuur in Bergen op Zoom?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk