×

Project verhuur in Breda

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Breda

Project verhuur in Breda

Project verhuur in Breda? Bij CS Wonen bent u aan het juiste adres! Bij CS Wonen kunt u namelijk uw project op twee verschillende manieren verhuren:

 

  • Het project verhuren aan een externe huurder in Breda
  • Het project direct verhuren aan CS Wonen in Breda

 

Gaat u voor de 1e optie? Dan gaan wij samen aan de slag met het vinden van de meest geschikte manier om uw project te gaan verhuren in omgeving Breda. Wij gaan op zoek naar een huurder die aansluit op uw wensen. Wij stellen een voorselectie op en leggen deze aan u voor. Komen wij samen niet tot een geschikte huurder? Geen probleem. U kunt uw project ook direct aan CS Wonen verhuren. Dat is onze Huurgarantie!

 

CS Wonen: Dé verhuurmakelaar die u nodig heeft

CS Wonen is 13 jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van het verhuren van projecten in omgeving Breda. Onze verhuurmakelaars zijn dan ook de specialisten bij uitstek die u helpen bij het verhuren van uw project in Breda. Wij hebben een uitgebreid netwerk in de regio, waarin wij dan ook voor u de beste huurder kunnen vinden. Wilt u een project verhuren in Breda? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het aangenaam om kennis te maken!

CS Wonen verzorgt ook het beheer van uw project

Wanneer u ervoor kiest een project te gaan verhuren in Breda staat u meer te wachten dan het vinden van de meest geschikte huurder. Er moet bijvoorbeeld contact onderhouden worden met de huurder. U wilt natuurlijk iedere maand op tijd de huur ontvangen en wanneer er kleine gebreken zijn moeten deze ook snel verholpen worden. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen dit beheer uit handen te geven aan CS Wonen. Wij bieden de volgende vormen van beheer:

 

  • Financieel beheer
  • Financieel & Technisch beheer

 

Hier leest u meer over wat beide vormen van beheer inhouden en komt u erachter welke vorm van beheer het best bij u past. Heeft u nog andere wensen voor het verhuren van een project in Breda dan die in ons pakket zitten? Laat het ons weten, dan gaan we samen aan de slag met een maatwerk pakket voor u.

 

Neem contact op met CS Wonen

CS Wonen is dé specialist op het gebied van project verhuur in Breda. Met 10 jaar aan ervaring hebben wij alles in huis om uw project te verhuren. Bent u op zoek naar een partner in project verhuur in Breda? Vul ons contactformulier in, dan laten wij zo snel mogelijk van ons horen!

Meer informatie over project verhuur in Breda?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk