×

Project verhuur in Noord-Brabant

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Noord-Brabant

Project verhuur in Noord-Brabant

Voor project verhuur in Noord-Brabant bent u bij CS Wonen aan het juiste adres. Bij ons kiest u namelijk uit twee verschillende manieren van verhuren:

 

  • Het project verhuren aan een externe huurder in Noord-Brabant
  • Het project direct verhuren aan CS Wonen in Noord-Brabant

 

Wanneer u kiest voor de eerste optie gaan wij samen opzoek naar de huurder die het best past bij uw project in Noord-Brabant. Wij maken een voorselectie van verschillende huurders die ons geschikt lijken voor uw project. Hieruit maakt u dan de keuze of hier dé geschikte huurder tussen zit. Komen wij samen niet tot een geschikte huurder? Dat is geen probleem. U kunt namelijk uw project ook verhuren aan CS Wonen. Dat is onze Huurgarantie!

 

CS Wonen: Aangenaam kennis te maken

CS Wonen is 13 jaar geleden opgericht en uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van verhuur en beheer van vastgoed. Met ruim 10 jaar ervaring in project verhuur in Noord-Brabant staan onze specialisten bij uitstek voor u klaar. Wij hebben een uitgebreid netwerk in de regio opgebouwd en zullen dus ook voor u de beste huurder vinden. Wilt u een project verhuren in Noord-Brabant? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op!

CS Wonen verzorgt ook het beheer van uw project

Wanneer u een project gaat verhuren in Noord-Brabant, komt er meer bij kijken dan enkel het vinden van een geschikte huurder. Er moet bijvoorbeeld contact onderhouden worden met de huurder. Het is natuurlijk de bedoeling dat u iedere maand weer netjes op tijd de huur ontvangt en wanneer er kleine gebreken zijn moeten deze ook snel gemeld en verholpen worden. Dit contact kunt u zelf onderhouden, maar u kunt er ook voor kiezen dit beheer uit handen te geven aan CS Wonen. U kunt dan kiezen voor de volgende vormen van beheer:

 

  • Financieel beheer
  • Financieel & Technisch beheer

 

Hier leest u meer over wat beide vormen van beheer voor u in zouden houden. Heeft u nog andere wensen voor het verhuren van een project in Noord-Brabant dan die in ons pakket zitten? Laat het ons weten. We stellen graag een maatwerk pakket voor u samen.

 

Neem contact op met CS Wonen

CS Wonen is dé specialist op het gebied van project verhuur in Noord-Brabant. Met 10 jaar aan ervaring hebben wij alles in huis om uw project te verhuren. Vul zeker even ons contactformulier in, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug om een afspraak te plannen!

Meer informatie over project verhuur in Noord-Brabant?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk