×

48 City Lofts

Your future begins here!

Omschrijving

Appartementen en lofts zijn verhuurd. Bij interesse kun je contact opnemen met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken. 

Het complex

Het project “48 City Lofts” van projectontwikkelaar Koninvest bestaat uit twee losse gebouwen met ieder een eigen karakter en ieder gelegen in een eigen straat. Twee gebouwen, verbonden door een prachtige binnentuin. Ruime appartementen aan de Brugstraat en praktisch ingerichte lofts aan de Lyceumlaan. Er zijn in totaal 35 moderne lofts met een balkon of stadstuin en 11 karaktervolle appartementen met tuin of ruim balkon.

Lofts

Door de parkachtige ligging aan de Lyceumlaan, het hoge afwerkingsniveau van de individuele lofts en de hoge duurzaamheid van het complex, staat het carrévormige gebouw aan de Lyceumlaan garant voor een ideaal woonklimaat. Een groot pluspunt van de lofts is dat ze werkelijk instapklaar zijn.

Appartementen

Aan de Brugstraat woon je echt in hartje centrum. Er zijn verschillende types en diverse huurprijzen; je kunt kiezen voor een unieke woonervaring in een van de karakteristieke panden. In de panden bevinden zich 7 appartementen in verschillende types, 3 multifunctionele maisonnettes en 1 bijzonder luxe en unieke splitlevelwoning.

De appartementen variëren in grootte en huurprijs en beschikken alle over een ruime woonkamer met veel lichtinval en, afhankelijk van welke je kiest, toegang tot een Frans balkon of normaal balkon. Sommige appartementen beschikken over één slaapkamer, andere over twee.

Duurzaam wonen

Wonen in 48 City Lofts betekent duurzaam wonen. Het wooncomplex is all-electric en wordt duurzaam, energiezuinig en volledig gasloos gebouwd. De energie voor alle centrale gangen, de slagboom en buitenverlichting wordt opgewekt door zonnepanelen. De vloeren en het water worden verwarmd met een energiezuinige lucht-water-warmtepompinstallatie. Alle lichtbronnen in het wooncomplex zijn zeer energiezuinige LED-lichtbronnen.

“Your future begins here!”

Contactformulier

Heb je vragen?

Heb je een vraag over dit project? Neem contact op met Suzette via de knop hieronder.
Neem contact op