×

De Corneliusflat

Buitengewoon comfortabel wonen

Omschrijving

Heeft u nu of in de toekomst interesse in een seniorenwoning? Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid.

Het complex

De Corneliusflat, een middelgroot jaren ’70 kantoorcomplex tegen de centrumring van Roosendaal, is getransformeerd naar een (jong)seniorenappartementencomplex, bedoeld voor de particuliere verhuur zowel onder als net boven de huurtoeslaggrens.

De appartementen

Het project bestaat uit 3 tweekamerappartementen, 30 driekamerappartementen en ca. 350 m2 commerciële ruimtes met zorgondersteunende functies op de begane grond. De appartementen beschikken over een Frans balkon of een dakterras met panoramisch uitzicht over Roosendaal. Verder zijn er een semi-overdekte parkeergelegenheid op eigen terrein en een (fietsen)berging.

Het complex wordt duurzaam ontwikkeld en energiezuinig gerealiseerd, alle appartementen beschikken bij oplevering over energielabel A+.

Woonzorg- en welzijnsdiensten

In samenwerking met St. Elisabeth is speciaal voor bewoners van De Corneliusflat een arrangement met woonzorg- en welzijnsdiensten samengesteld. Door het aangaan van de huurovereenkomst en de bijbehorende woonzorg- en welzijnsovereenkomst, verkrijgt iedere bewoner van De Corneliusflat toegang tot alle (thuis)zorgdiensten en faciliteiten die Woonzorgcentrum St. Elisabeth  te bieden heeft.

De huurder woont dus in een zelfstandige huurwoning en maakt naar eigen wens en behoefte gebruik van de mogelijkheden die St. Elisabeth te bieden heeft en heeft in eigen huis de garantie op uitstekende (thuis)zorg. Nu of in de toekomst.

Contactformulier

Heb je vragen?

Heb je een vraag over dit project? Neem contact op met Suzette via de knop hieronder.
Neem contact op