×

De Bookelaar

Vooruit in wonen. Vooruit in leven.

Omschrijving

Met enige regelmaat komen er appartementen beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Locatie

De Bookelaar is gesitueerd in de Hulsdonksestraat te Roosendaal, in de directe nabijheid van alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. Zo zijn het centrum en Designer Outlet Rosada op loopafstand. Ook ontspannen doe je dichtbij huis met de sportclub, de bioscoop en het theater allemaal op fietsafstand! Ook de nabijheid van het openbaar vervoer is, met meerdere bushaltes in de straat en het station op nog geen 10 minuten fietsen, een groot pluspunt te noemen. Ten slotte zijn de uitvalswegen A17 en A58 prima bereikbaar. Kortom: stedelijke allure, met alle gemakken en geneugten van het centrum!

43 appartementen

Er zijn in totaal 43 moderne all-electric twee- en driekamerhuurappartementen gerealiseerd, waaronder 8 hoekappartementen en 35 tussenappartementen, alle met loggia (ca. 4 m2) of patiotuin (sommige ca. 10 m2). Ze zijn zowel gesitueerd aan de oostzijde (ochtendzon) als aan de westzijde (middag- en avondzon). De appartementen zijn praktisch ingedeeld, hebben een hoogwaardige afwerking en zijn duurzaam. Sommige woningen hebben de mogelijkheid tot huurtoeslag.

Op de begane grond bevinden zich commerciële ruimtes en voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein (75 plaatsen). De groenvoorziening op het terrein zorgt voor een aangename leefomgeving en geeft een fraai zicht vanuit je appartement aan de oostzijde. Dit grote binnenterrein biedt o.a. ruimte voor beplanting, een afgesloten fietsenberging en parkeerplaatsen.

Duurzaam

De Bookelaar is all-electric en wordt duurzaam, energiezuinig en conform de technische omschrijving en de afwerkstaat gebouwd. Het is het eerste nieuwbouwproject in Roosendaal dat volledig gasloos werd gebouwd. Dat wil zeggen: de warmte wordt via een centrale voorziening (o.a. luchtwarmtepomp) duurzaam opgewekt binnen het complex, er is geen gasaansluiting en dus geen gasrekening.

“Vooruit in wonen, vooruit in leven!”

Contactformulier

Heb je vragen?

Heb je een vraag over dit project? Neem contact op met Suzette via de knop hieronder.
Neem contact op