×

De Snip

Wonen op een unieke locatie in een oase van rust.

Omschrijving

U kunt zich op de wachtlijst laten plaatsen voor een van de appartementen in De Snip.

Huurappartementen van De Snip

Echt genieten begint in het woonzorgcomplex De Snip, gerealiseerd door projectontwikkelaar Koninvest. Op een parkachtige locatie in de wijk Burgerhout in Roosendaal is een multifunctioneel complex ontwikkeld, specifiek voor senioren. Het project omvat 59 appartementen met huurprijzen zowel onder als boven de huurtoeslaggrens. De huurappartementen zijn onderverdeeld in 41 tweekamer- en 18 driekamerappartementen, waarbij ieder appartement beschikt over een eigen balkon of loggia.

Woonzorgfaciliteiten

Op de begane grond zijn diverse facilitaire en zorgondersteunende ruimtes en praktijkruimtes gerealiseerd. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken, waar bewoners tevens bezoek kunnen ontvangen. Het complex heeft een prachtige gezamenlijke binnentuin met terras en parkeervoorzieningen op eigen terrein. Door de samenwerking met TWB (Thuiszorg West-Brabant) wordt voorzien in de aanwezigheid en uitvoering van de woonzorg- en welzijnsdiensten en ontstaat een uniek woonzorgcomplex. Kortom: zelfstandig wonen in een gebouw dat een positieve uitwerking heeft op de fysieke, sociale en mentale gezondheid van zijn bewoners.

Brabantse Stijlprijs

Het complex was reeds voorafgaand aan de oplevering genomineerd voor de Brabantse Stijlprijs. De provincie Noord-Brabant stimuleert met deze nominatie nieuwe en originele woonprojecten in Brabant. Vormen van wonen die net even anders zijn en inspelen op de behoeften van deze tijd. Initiatieven waar samen leven een belangrijke rol speelt en waarbij iedereen kan meedoen. Betaalbaar en met oog voor omgeving en medemens.

“Echt genieten begint hier met een thuis voor iedereen!”

Contactformulier

Heb je vragen?

Heb je een vraag over dit project? Neem contact op met Suzette via de knop hieronder.
Neem contact op