×

Gerbrandijlaan

Zelfstandig wonen met hulp in nabije omgeving

  • Locatie Middelburg
  • Oplevering nvt
  • Status In beheer

Omschrijving

Er komen met enige regelmaat appartementen vrij in de Gerbrandijlaan. Interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Middelburg

De Gerbrandijlaan bevindt zich in Middelburg, in een prettige woonomgeving in de wijk Klarenbeek, op steenworp afstand van de monumentale binnenstad. De stad heeft een rijke geschiedenis die je nog steeds in het huidige straatbeeld terugziet, onder andere in de vele historische gebouwen. Ook de Noordvest en het groene Bolwerk bevinden zich op loopafstand van het complex in de Gerbrandijlaan.

Het complex

Het woonzorgcomplex bestaat uit 80 appartementen, speciaal voor senioren en bewoners met een zorgindicatie. De woningen hebben verschillende groottes en indelingen, er zijn zowel twee- als driekamerappartementen in het complex. Alle appartementen hebben een balkon of tuin. De appartementen zijn uitgerust met een alarmeringssysteem, ideaal voor senioren en andere hulpbehoevende huurders. Rondom het complex liggen tuinen met veel groen, zodat bewoners van een mooi uitzicht vanuit het appartement kunnen genieten. Het complex heeft verder 16 eigen parkeerplaatsen.

Ontwikkeling

De komende jaren geeft de eigenaar de appartementen en het complex als geheel een kwaliteitsimpuls. Dit doen ze door het renoveren van de woningen en het verbeteren van de voorzieningen waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Hierdoor worden plekken gecreƫerd waar bewoners zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen, met de juiste voorzieningen binnen handbereik.

Contactformulier

Heb je vragen?

Heb je een vraag over dit project? Neem contact op met Simone via de knop hieronder.
Neem contact op