×

Hof van Dorst

Vrij wonen in het centrum van Roosendaal

  • Locatie Roosendaal
  • Oplevering 2016
  • Status In beheer

Omschrijving

Met enige regelmaat komen er woningen beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het project

Het project Hof van Dorst is gelegen in de gezellige wijk Burgerhout in Roosendaal, dichtbij het centrum van de stad, en bestaat uit 32 sfeervolle grondgebonden woningen en maar liefst 56 parkeerplaatsen. Wonen in dit project betekent onder andere wonen in een complete woning met tuin en eigen parkeerplaats op het private woonerf.

Het plan is – met uitzondering van de vijf seniorenwoningen – gesitueerd rondom het private woonerf.

Het hart van het hof

Deze inbreidingslocatie in het centrum van Roosendaal is herontwikkeld tot een kleinschalig woongebied met grondgebonden woningen. Het hart van het plan wordt gevormd door een rechthoekig plein waarop geparkeerd kan worden en waarin een groenvoorziening is opgenomen. De woningen rondom dit plein zijn eengezinswoningen met een individuele uitstraling.

Door het gebruik van verschillende contrastrijke kleuren metselwerk, afgewisseld met helder wit geschilderde gevels, zijn de woningen individueel herkenbaar. Ook het gebruik van verschillende typen voordeuren draagt hieraan bij.

De woningen

De ruime hoek- en tussenwoningen variëren in inhoud van 390 tot 409 m3 en zijn luxe afgewerkt. Alle woningen hebben een tuin, interne en externe berging en privé parkeerplaats(en).

 

Contactformulier

Heb je vragen?

Heb je een vraag over dit project? Neem contact op met Amalia via de knop hieronder.
Neem contact op