×

Waterside II

Een panoramisch uitzicht over de Maas of op een mooie binnentuin én beschikken over alle luxe die jouw leven een stukje comfortabeler maken? Dat kan in Waterside II te Rotterdam Oud-IJsselmonde!

Als het altijd al je wens was om dicht bij de Maasoever te wonen, dan is project Waterside II daartoe een unieke kans! Waterside II BV bouwt aan de Oostdijk in Rotterdam Oud-IJsselmonde namelijk 113 appartementen en 11 grondgebonden stadswoningen in de vrije huursector. Het wigvormig appartementengebouw bevat een grote woningdifferentiatie en is direct aan het water gelegen, langs de oude insteekhaven. Nagenoeg alle appartementen hebben een spectaculair uitzicht over de Maas. Je beschikt er over een eigen buitenruimte, zoals een terras, loggiabalkon of zelfs over een serre. Bovendien geniet je als bewoner van een van de appartementen van die riante binnentuin! Woon je straks in een van de stadwoningen dan heb je een eigen terras dat eveneens aansluit op de binnentuin van Waterside II.

In het voorjaar van 2023 start de verhuur. Om op de hoogte gehouden te worden kunt u zich inschrijven op de projectwebsite www.waterside2.nl.

Contactformulier

Heb je vragen?

Heb je een vraag over dit project? Neem contact op met Femke via de knop hieronder.
Neem contact op