×

Rendement huurwoning Bergen op Zoom

CS Wonen helpt u om maximaal rendement uit uw huurwoning in Bergen op Zoom te halen

 

Uw woning verhuren

Benieuwd wat het rendement van uw huurwoning in Bergen op Zoom kan zijn? Wij rekenen het heel graag voor u uit! Staat uw woning voor langere tijd leeg? Heeft u een woning die u lange tijd leeg heeft staan? Omdat u het nog niet verkocht heeft, terwijl u al wel de sleutel heeft van uw nieuwe huis? Of misschien gaat u voor een langere (of kortere) periode reizen? In al die gevallen kan het rendabel zijn om uw woning te verhuren.

Flexibele huizenmarkt

De huizenmarkt is continu aan verandering onderhevig. Wat blijft, is de vraag naar goede koopwoningen, maar zeker ook huurwoningen. Bij dat laatste helpen wij u heel graag! Wij komen bij u langs, bekijken de woning, geven aan welke opties er zijn en welke prijs u kunt vragen. Kortom: wij helpen u het beste rendement uit uw huurwoning in Bergen op Zoom halen!

Uw woning wordt gegarandeerd verhuurd

Wanneer u uw woning verhuurt via CS wonen kunnen we meerdere opties bieden. De eerste optie is dat u zelf kiest voor een huurder. Wij maken een voorselectie, waarna u een definitieve keuze maakt voor de huurder. Een andere mogelijkheid is dat u de woning aan ons verhuurt. Uw woning wordt dus altijd verhuurd! En u heeft dus altijd het beste rendement op uw huurwoning in Bergen op Zoom. Dat is de CS Wonen Huurgarantie!

Ook geen omkijken meer naar het beheer van uw huurwoning?

Naast de garantie dat uw woning verhuurd wordt, bieden we ook de mogelijkheid om het beheer uit handen te nemen. Wij houden het contact met de huurder. Wanneer u dat wenst zorgen wij voor het financieel en technisch beheer. Op die manier haalt u het beste rendement uit uw huurwoning in Bergen op Zoom en hoeft u zich geen zorgen te maken. Meer weten? Wij plannen graag een afspraak met u in! Neem direct contact op.

“Leuke professionele meiden van CS Wonen verzorgen al enige jaren de verhuur van onze appartementen in Roosendaal. Alert, kritisch en resultaat gericht. Buitengewoon plezierig om mee samen te werken.”

 • Jan Hinloopen
 • “Ik doe al ongeveer 10 jaar zaken met CS Wonen, zij verzorgen altijd de verhuur als er een woning van mij leegkomt, ze doen dat perfect, ik heb er geen omkijken naar, met een mailtje wordt alles geregeld. Ze hebben zeer professionele mensen in dienst. Super bedrijf”

 • Toon van Ginderen
 • “Samenwerking met de gehele club van CS Wonen ervaren wij als erg plezierig. Wij worden met onze producten geheel ont-zorgt. Op zeer vakkundige en professionele wijze worden wij geïnformeerd en/of voorzien van informatie. Daarnaast staat klantvriendelijkheid bovenaan.”

 • GijzenGroep BV
 • “Goede kennis van de West-Brabantse verhuurmarkt. Prettige samenwerking waarbij pro-activiteit en meedenken centraal staan. De huurders van De Corneliusflat in Roosendaal zijn professioneel en klantvriendelijk begeleidt.”

 • Koninvest Vastgoed
 • “Wij ervaren de samenwerking met CS Wonen als zeer prettig, professioneel en pro-actief. Het contact met én de zorg voor onze huurders van De Douanier voeren zij klantvriendelijk en helder uit.”

 • Kadeplein 3 B.V.
 • “Sinds enkele jaren heb ik panden in de verhuur via CS wonen. Uitermate tevreden over CS wonen, nemen al het werk uit handen en iedere maand worden de huuropbrengsten keurig netjes bijgeschreven.”

 • Caspar de Groot
 • Meer weten

  Wilt u meer weten over wat wij kunnen doen? Kijk eens rustig rond op onze website. Wilt u een afspraak maken?

  Bel ons dan via 0165-870000 of stuur ons een mail op info@cswonen.nl, wij maken graag tijd voor u om de mogelijkheden te bespreken!

  Interesse in verhuren?

  Neem contact op met onze verhuurmakelaars

  Contact opnemen
  Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk