×

Tijdelijk verhuren in Breda

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Breda

Tijdelijk uw woning verhuren in Breda?

U bent op zoek naar het hoogste rendement, zorgeloos een tijdje naar het buitenland, een goede pensioenvoorziening of u wilt dubbele lasten voorkomen. Wanneer u ervoor om tijdelijk te verhuren in Breda, bent u bij CS Wonen aan het juiste adres!

 

CS Wonen: Aangenaam kennis te maken

CS Wonen heeft ruim 10 jaar ervaring in het tijdelijk verhuren in Breda en omstreken. Onze verhuurmakelaars zijn dan ook de specialisten bij uitstek die u helpen bij het tijdelijk verhuren van uw woning in Breda. We hebben een uitgebreid netwerk in de regio, waarin we dan ook voor u de beste huurder kunnen vinden. Wilt u tijdelijk verhuren in Breda? Neem dan zeker vrijblijvend contact met ons op!

 

Bij ons is uw pand in goede handen. Van de eerste afspraak tot aan het beheer en de eindoplevering; alle diensten bieden wij u aan onder één dak! Bij CS Wonen kunt u namelijk op twee verschillende manieren tijdelijk verhuren:

 

  • Tijdelijk verhuren aan een externe huurder in Breda
  • Tijdelijk direct verhuren aan CS Wonen in Breda

 

Wanneer u voor de eerste optie kiest gaan wij samen aan de slag met het vinden van geschikte manieren om tijdelijk te verhuren in Breda. Wij zoeken dan geschikte huurders en maken een voorselectie waaruit u kan kiezen. Komen wij samen niet tot een juiste huurder? Geen probleem. U kunt uw woning ook tijdelijk aan CS Wonen verhuren. Dat is onze Huurgarantie!

 

CS Wonen gaat voor complete ontzorging

Wanneer u tijdelijk gaat verhuren in Breda, komt daar meer bij kijken dan het vinden van een geschikte huurder. Het onderhouden van contact met uw huurder is een belangrijk onderdeel van het beheren van uw tijdelijke verhuur in Breda. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt er ook voor kiezen dit beheer uit handen te geven aan CS Wonen. Zo zorgen wij ervoor dat u geen zorgen ondervindt tijdens de periode dat u ervoor kiest tijdelijk te verhuren in Breda. U kunt dan kiezen voor de volgende vormen van beheer:

 

  • Financieel beheer
  • Financieel & Technisch beheer

 

Hierleest u meer over wat beide vormen van beheer inhouden. Heeft u nog andere wensen voor het tijdelijk verhuren in Breda dan degenen die al in ons pakket zitten? Wij stellen graag in overleg een maatwerk pakket samen.

 

Neem contact op met CS Wonen

CS Wonen is dé specialist op het gebied van tijdelijk verhuur in Breda. Dankzij jarenlange ervaring hebben wij alles in huis om uw woning tijdelijk te verhuren. Vul het contactformulier in, zodat wij zo snel mogelijk contact op kunnen nemen om een afspraak te plannen!

Meer informatie over tijdelijk verhuur in Breda?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk