×

Technisch Vastgoedbeheerder

Fulltime

Als versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven collega. Je hebt dagelijks contact met leveranciers, huurders en verhuurders. Je kent onze panden als geen ander en ondersteunt de verhuurmakelaars met dagelijks beheer. Van een studio tot winkelcentrum De Passage, onze portefeuille gaat jou zeker niet vervelen.

Hoe ziet je werk er uit?

Onze portefeuille bestaat uit winkels, kantoren en woningen. Je schakelt van een kleine storing naar de planning voor groot onderhoud, je signaleert en stuurt bij, zowel in de processen als in de uitvoer. Bij de verbouwing van winkels of renovaties van woningen geef je advies en doorloop je het offertetraject. Je houdt toezicht bij werkzaamheden en zorgt voor een dekkend netwerk van leveranciers. De portefeuille leren kennen doe je natuurlijk niet alleen, je ontvangt ondersteuning van collega’s (o.a. bouwkundigen, werktuigbouwkundigen, opzichters en technisch medewerkers) die jou alles kunnen leren. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit onder andere:

  • Aanspreekpunt voor meldingen van huurders en verhuurders
  • Uitzetten van opdrachten bij leveranciers
  • Afspraken maken met (nieuwe) leveranciers
  • Opvragen en beoordelen van offertes
  • Opvolgen van de afhandeling van onderhoudswerkzaamheden
  • Controle op correcte uitvoering van de verschillende onderhouds- en servicecontracten
  • Verhuurmakelaars ondersteunen bij de afwikkeling van eindinspecties
  • Opstellen van meerjarige onderhoudsplanningen

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een collega met aantoonbare technische werkervaring. Je hebt HBO werk- en denkniveau. Je bent organisatorisch vaardig en houdt overzicht. Je kunt omgaan met systemen en bent bereid om te leren en te investeren in jezelf. Je hebt affiniteit met vastgoed en bent communicatief zeer vaardig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Ons team versterk je op fulltime basis. Om de 4 weken heb je bereikbaarheidsdienst.

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij hebben grote ambities op het gebied van verhuur en beheer. Wij willen de beste zijn en onze klanten altijd verbazen met ons servicelevel. Ons kantoor is gevestigd in Roosendaal. Je komt te werken in een team met 15 collega’s in een informele werksfeer. Je krijgt veel ruimte om de functie zelfstandig uit te voeren. Ook ben je regelmatig op pad. Onze organisatie is procesmatig sterk ingericht en de communicatielijnen zijn kort. Je krijgt de vrijheid om de functie in te richten en uit te bouwen. Wij bieden je een fulltime baan (40 uur) met 25 vakantiedagen.

Stuur je CV en motivatiebrief (met pasfoto en salarisindicatie) naar anouk@cswonen.nl.

Chris Schillemans Eigenaar
Anouk Schillemans-Kreefft Eigenaar
Bas Nieuwdorp Makelaar & beheerder BOG
Suzette de Bruijn Teamleider verhuur
Femke van Dorst Verhuurmakelaar
Amalia de Riet Verhuurmakelaar
Simone Rockx Verhuurmakelaar
Melanie Franken Verhuurmakelaar i.o.
Jij? Vacature! Servicedeskmedewerker
Ruth de Jong Servicedeskmedewerker
Esther Janssen Commercieel medewerker binnendienst
Anita Peters Administratie
Daniël Camphens Operationeel manager Flex huisvesting
Rolf Elders Facilitair medewerker
Ruben Camphens Facilitair medewerker

Neem contact op met Anouk!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk