×

Vacature

Verhuurmakelaar - Fulltime

Als versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven collega. Jij bent het aanspreekpunt voor onze verhuurders en huurders. Je excelleert op gebied van klantenservice en de target is voor jou de ondergrens. Je werkt samen met een team van verhuurmakelaars en wordt ondersteund door de binnendienst.

Wat ga je doen?

Wij bieden een baan in een dynamische branche. Als verhuurmakelaar vervul je een sleutelrol in het contact met verhuurders en huurders. Je verzorgt het gehele traject van acquisitie tot het overdragen van de sleutel. Je voert bezichtigingen uit met huurders en controleert tussentijds de woonruimte. Je maakt afspraken binnen de kaders van de wet en formaliseert deze in contracten. Daarnaast stel je je proactief op, je ziet kansen en speelt hierop in.

Wie ben jij? 

Wij zijn op zoek naar een collega met aantoonbare commerciële ervaring. Ervaring als verhuurmakelaar is een pré, maar geen must. Je bent bereid om te leren en te investeren in jezelf. Je hebt affiniteit met vastgoed en bent communicatief zeer vaardig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Achtergrond 

– Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO+/HBO-niveau
– Je hebt 1-3 jaar werkervaring in een commerciële omgeving
– Affiniteit met vastgoed
– Goede kennis van MS Office

Competenties 

– Relatiemanagement
– Ondernemend
– Zelfstandig
– Gestructureerd
– Organisatorisch sterk
– Kwaliteitsgericht
– Oplossingsgericht

Wat bieden wij je? 

Wij hebben grote ambities op gebied van verhuur en beheer. Wij willen de beste zijn en onze klanten altijd verbazen met ons servicelevel. Wij werken in een informele werksfeer met een marktconform salaris. Wij bieden je een fulltime baan (32-40 uur) met 25 vakantiedagen. Jouw eerste contract bij CS Wonen is voor de duur van 7 maanden met als doel dat je een vast asset wordt van ons team.

Vandaag nog aan het werk? Stuur je CV en motivatiebrief (met pasfoto en salarisindicatie) naar anouk@cswonen.nl: o.v.v. Sollicitatie verhuurmakelaar. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Chris Schillemans Eigenaar
Anouk Schillemans-Kreefft Eigenaar
Jij? Vacature! Technisch vastgoedbeheerder (FT)
Robert Padding Makelaar & beheerder BOG
Lisanne Kuyper – van der Meer Verhuurmakelaar nieuwbouw
Suzette de Bruijn Verhuurmakelaar
Amalia de Riet Verhuurmakelaar
Ruth de Jong Verhuurmakelaar
Simone Rockx Verhuurmakelaar
Melanie Franken Binnendienst
Bo Gorree Medewerker klantenservice
Esther Janssen Commercieel medewerker binnendienst
Anita Peters Administratie
Rolf Elders Medewerker buitendienst
Daniël Camphens Assistent verhuurmakelaar
Conny van Trijp Medewerker buitendienst

Neem contact op met Anouk!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk