×

Vastgoedbeheer Bergen op Zoom

CS Wonen verzorgt uw vastgoedbeheer in Bergen op Zoom

 

Uw vastgoed beheren

U bent op zoek naar een partij voor vastgoedbeheer in Bergen op Zoom? Wij kunnen uw woning, appartement of ander soort pand in Bergen op Zoom beheren. Bij ons bent u aan het juiste adres! Het beheren van vastgoed is een van onze kernactiviteiten en daarnaast hebben we jarenlange ervaring in deze regio en kennen die dan ook als geen ander.

Ons team

Wij kunnen uw vastgoedbeheer in Bergen op Zoom volledig uit handen nemen. En dat doen we op een transparante manier en met altijd korte lijnen. Dat laatste kunnen we garanderen, omdat we met een klein team van specialisten werken. Dat maakt dat we ook snel kunnen schakelen en heel flexibel zijn. Wanneer u gebruik maakt van financieel én technisch beheer van uw vastgoed betekent dat ook dat we altijd bereikbaar zijn, 24/7 een heel jaar door. Want wij vinden een goed beheer van uw vastgoed in net zo belangrijk als u!

Het vastgoedbeheer dat bij u past

Bij CS Wonen kunt u kiezen voor meerdere soorten vastgoedbeheer. We onderscheiden Financieel beheer en Financieel en Technisch Beheer. Bij Financieel Beheer zorgen we de complete financiële afhandeling van het vastgoedbeheer. Kiest u daarnaast ook voor Technisch beheer dan nemen wij ook praktische zaken op ons, zoals het verhelpen van verbreken aan de woning en de aansluiting van gas/water/licht. Bij deze vorm zijn wij ook 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Op die manier kiest u dus altijd een vorm van vastgoedbeheer in Bergen op Zoom die goed bij u past. Meer weten over de specifieke details? Hier leest u meer over onze verschillende soorten beheer.

Weten wat wij voor u kunnen doen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gelijk contact met ons op. U kunt ons een mailtje sturen, maar net zo graag staan wij u ook telefonisch te woord. Onze gegevens vindt u op deze pagina. Wij vertellen u heel graag hoe wij uw vastgoedbeheer in Bergen op Zoom zo goed mogelijk kunnen verzorgen.

“Leuke professionele meiden van CS Wonen verzorgen al enige jaren de verhuur van onze appartementen in Roosendaal. Alert, kritisch en resultaat gericht. Buitengewoon plezierig om mee samen te werken.”

 • Jan Hinloopen
 • “Ik doe al ongeveer 10 jaar zaken met CS Wonen, zij verzorgen altijd de verhuur als er een woning van mij leegkomt, ze doen dat perfect, ik heb er geen omkijken naar, met een mailtje wordt alles geregeld. Ze hebben zeer professionele mensen in dienst. Super bedrijf”

 • Toon van Ginderen
 • “Samenwerking met de gehele club van CS Wonen ervaren wij als erg plezierig. Wij worden met onze producten geheel ont-zorgt. Op zeer vakkundige en professionele wijze worden wij geïnformeerd en/of voorzien van informatie. Daarnaast staat klantvriendelijkheid bovenaan.”

 • GijzenGroep BV
 • “Goede kennis van de West-Brabantse verhuurmarkt. Prettige samenwerking waarbij pro-activiteit en meedenken centraal staan. De huurders van De Corneliusflat in Roosendaal zijn professioneel en klantvriendelijk begeleidt.”

 • Koninvest Vastgoed
 • “Wij ervaren de samenwerking met CS Wonen als zeer prettig, professioneel en pro-actief. Het contact met én de zorg voor onze huurders van De Douanier voeren zij klantvriendelijk en helder uit.”

 • Kadeplein 3 B.V.
 • “Sinds enkele jaren heb ik panden in de verhuur via CS wonen. Uitermate tevreden over CS wonen, nemen al het werk uit handen en iedere maand worden de huuropbrengsten keurig netjes bijgeschreven.”

 • Caspar de Groot
 • Meer weten

  Wilt u meer weten over wat wij kunnen doen? Kijk eens rustig rond op onze website. Wilt u een afspraak maken?

  Bel ons dan via 0165-870000 of stuur ons een mail op info@cswonen.nl, wij maken graag tijd voor u om de mogelijkheden te bespreken!

  Interesse in beheer?

  Neem contact op met onze makelaars

  Contact opnemen
  Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk