×

Vastgoedbeheer Breda

Wij ontzorgen u bij het beheer van uw vastgoed

Vastgoedbeheer Breda

CS Wonen helpt u met het vastgoedbeheer van uw vastgoed in Breda. Want naast de bemiddeling tussen verhuurders en huurders, is het vastgoedbeheer een van onze belangrijkste kernactiviteiten. Misschien denkt u er over na om uw woning te gaan verhuren? Of wellicht heeft u uw woning al verhuurd maar wilt u het vastgoedbeheer uit handen geven. CS Wonen kan u in beide gevallen helpen om alle taken m.b.t. het vastgoedbeheer uit handen te nemen.

Altijd de vorm van vastgoedbeheer die bij u past

We bieden twee opties m.b.t. het vastgoedbeheer in Etten-Leur. Of eigenlijk zelfs drie! We hebben twee standaard pakketten: Financieel Beheer en Financieel & Technisch beheer. Maar ook maken van een maatwerk pakket is mogelijk!

 • Financieel Beheer.

Hierbij zorgen we voor het tijdig incasseren van de huurpenningen, we betalen het geld uit aan de eigenaar en houden altijd het contact met de huurder. Dat hoeft u niet langer te doen. Wij zijn het aanspreekpunt en wanneer dat nodig is zullen we ook huisbezoeken doen.

 • Financieel & Technisch Beheer.

Dit pakket omvat hetzelfde als het Financieel Beheer pakket, alleen dan uitgebreid met andere taken, zoals het direct verhelpen van kleine gebreken aan de woning en het verzorgen van de gas/water/licht aansluiting. Daarnaast zijn we ook 24/7 bereikbaar, voor huurder en eigenaar.

Uiteraard bevatten de pakketten nog meer taken, waarover u hier meer leest. Ook het maken van een maatwerk pakket is een optie. Laat het ons weten, we denken graag met u mee!

“Leuke professionele meiden van CS Wonen verzorgen al enige jaren de verhuur van onze appartementen in Roosendaal. Alert, kritisch en resultaat gericht. Buitengewoon plezierig om mee samen te werken.”

 • Jan Hinloopen
 • “Ik doe al ongeveer 10 jaar zaken met CS Wonen, zij verzorgen altijd de verhuur als er een woning van mij leegkomt, ze doen dat perfect, ik heb er geen omkijken naar, met een mailtje wordt alles geregeld. Ze hebben zeer professionele mensen in dienst. Super bedrijf”

 • Toon van Ginderen
 • “Samenwerking met de gehele club van CS Wonen ervaren wij als erg plezierig. Wij worden met onze producten geheel ont-zorgt. Op zeer vakkundige en professionele wijze worden wij geïnformeerd en/of voorzien van informatie. Daarnaast staat klantvriendelijkheid bovenaan.”

 • GijzenGroep BV
 • “Goede kennis van de West-Brabantse verhuurmarkt. Prettige samenwerking waarbij pro-activiteit en meedenken centraal staan. De huurders van De Corneliusflat in Roosendaal zijn professioneel en klantvriendelijk begeleidt.”

 • Koninvest Vastgoed
 • “Wij ervaren de samenwerking met CS Wonen als zeer prettig, professioneel en pro-actief. Het contact met én de zorg voor onze huurders van De Douanier voeren zij klantvriendelijk en helder uit.”

 • Kadeplein 3 B.V.
 • “Sinds enkele jaren heb ik panden in de verhuur via CS wonen. Uitermate tevreden over CS wonen, nemen al het werk uit handen en iedere maand worden de huuropbrengsten keurig netjes bijgeschreven.”

 • Caspar de Groot
 • Ruime ervaring met het beheren van vastgoed

  CS Wonen heeft meer dan 10 jaar ervaring met het verhuren en beheren van vastgoed. Dus ook bij het vastgoedbeheer van uw woning of bedrijfspand in Breda! We werkten onder andere al voor de volgende projecten. Ons inschakelen voor uw vastgoedbeheer in Breda? Neem dan contact met ons op!

  Ook voor uw vastgoed aan de slag?

  Of dat nu een woning, appartement, bedrijfspand of volledig complex is: Wij verzorgen graag het vastgoedbeheer voor u! Nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier, dan bellen wij u z.s.m. terug!

  Op zoek naar vastgoedbeheer in Breda?

  Neem contact op met Chris!

  Direct contact
  Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk