×

Vastgoedbeheer Etten-Leur

Wij ontzorgen u bij het beheer van uw vastgoed

Vastgoedbeheer Etten-Leur

CS Wonen is de makelaar in West-Brabant om u te helpen bij vastgoedbeheer in Etten-Leur. We zijn voornamelijk bekend als verhuurmakelaar, maar daarnaast is het beheer van vastgoed een van onze belangrijkste kernactiviteiten! Wellicht denkt u er over na uw vastgoed te gaan verhuren? Of wellicht heeft u dat al gedaan, maar wilt u er zelf de zorgen niet voor hebben? Neem dan eens contact met ons op, wij nemen graag de taken omtrent het vastgoedbeheer in Etten-Leur uit handen!

Vastgoedbeheer op maat

We bieden twee opties m.b.t. het vastgoedbeheer in Etten-Leur. Of eigenlijk zelfs drie! We hebben twee standaard pakketten: Financieel Beheer en Financieel & Technisch beheer. Maar ook maken van een maatwerk pakket is mogelijk!

  • Financieel Beheer.

Hierbij zorgen we voor het tijdig incasseren van de huurpenningen, we betalen het geld uit aan de eigenaar en houden altijd het contact met de huurder. Dat hoeft u niet langer te doen. Wij zijn het aanspreekpunt en wanneer dat nodig is zullen we ook huisbezoeken doen.

  • Financieel & Technisch Beheer.

Dit pakket omvat hetzelfde als het Financieel Beheer pakket, alleen dan uitgebreid met andere taken, zoals het direct verhelpen van kleine gebreken aan de woning en het verzorgen van de gas/water/licht aansluiting. Daarnaast zijn we ook 24/7 bereikbaar, voor huurder en eigenaar.

Laat ons weten wat uw wensen zijn m.b.t. vastgoedbeheer in Etten-Leur, we denken graag mee over de best passende Beheer oplossing!

Meer dan 10 jaar ervaring in de regio West-Brabant

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met het vastgoedbeheer in de directe omgeving van Etten-Leur. Of dat nu gaat om huizen, appartementen, bedrijfspanden of volledige complexen. Hier leest u meer over de projecten die wij al eerder mochten doen. Is uw vastgoed het volgende dat we mogen beheren?

Uw vastgoed beheerd door CS Wonen

Wij gaan heel graag aan de slag met uw vastgoedbeheer in Etten-Leur! Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Vul het contactformulier in, dan bellen wij u snel terug om een vrijblijvende afspraak te plannen!

Op zoek naar vastgoedbeheer in Etten-Leur?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk