×

Vastgoedbeheer Hoogerheide

Wij ontzorgen u bij het beheer van uw vastgoed

Vastgoedbeheer Hoogerheide

Vastgoedbeheer in Hoogerheide is één van de kernactiviteiten van CS Wonen. Voor bedrijfspanden of particuliere woningen, wij nemen de taken bij u uit handen die bij het beheer van uw onroerend goed komen kijken. We verzorgen de correspondentie, houden de administratie bij en zorgen voor het onderhoud. Wij zorgen ervoor, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Financieel of Technisch beheer voor uw onroerend goed

Bij CS Wonen kunt u kiezen voor meerdere soorten beheer, namelijk Financieel beheer en Totaal beheer. Bij het financiële beheer zorgen wij ruwweg voor het administratieve deel van het beheer. We incasseren huurpenningen, versturen indien nodig herinneringen, onderhouden telefonisch contact en voeren de correspondentie. Kiest u ook Technisch beheer erbij, dan krijgt u bovenstaande dienstverlening aangevuld met het helpen bij gebreken en zijn wij 24/7 bereikbaar voor huurder én verhuurder. Meer weten wat er onder onze werkzaamheden valt voor vastgoedbeheer in Hoogerheide? Klik hier voor meer informatie over onze pakketten.

Ons team van specialisten staat klaar om uw vastgoed te beheren

Ons kleine team van specialisten heeft ruim 10 jaar ervaring met het beheer van onroerend goed in deze regio. We zijn met een klein team en kunnen daardoor snel schakelen. U heeft 1 vast contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt met vragen over het vastgoedbeheer in Hoogerheide.

Meer informatie?

U kunt uw vragen aan ons stellen door ons contactformulier, we beantwoorden u zo snel mogelijk. Wilt u direct met één van onze werknemers praten? Bel ons dan op 0165-870000. Natuurlijk kunt u ons ook altijd mailen via info@cswonen.nl. We hopen u snel verder te kunnen helpen met vastgoedbeheer in Hoogerheide.

Op zoek naar vastgoedbeheer in Hoogerheide?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk