×

Vastgoedbeheer Oud Gastel

Wij ontzorgen u bij het beheer van uw vastgoed

Vastgoedbeheer Oud Gastel 

Vastgoedbeheer Oud Gastel brengt u zorgeloos onder bij CS Wonen uit Roosendaal. Wij zorgen er voor dat alles omtrent het verhuur van uw pand geregeld wordt. Goed geregeld. En er komt veel bij kijken bij het verhuur van uw pand. Administratie, bemiddeling, technisch beheer en onderhoud zijn een paar van die zaken. Zaken die veel tijd kosten en nauwkeurig gedaan moeten worden. CS Wonen heeft alles in huis om uw vastgoed goed te beheren!

Pakketten voor beheer

Als het gaat om vastgoedbeheer in Oud Gastel bieden we twee verschillende pakketten aan: ‘financieel beheer’ en ‘totaal beheer’. Welke van deze twee pakketten u aanspreekt is afhankelijk van uw behoeften als eigenaar van onroerend goed. Bij het ‘financieel beheer’ pakket beheren we alle financiële zaken zoals het incasseren van huurpenningen en aanmaningen. Kiest u daarnaast ook voor technisch beheer, dan staan wij 24/7 voor u en de huurder klaar en zien wij toe op reparaties van gebreken. Lees meer over onze twee standaard pakketten.

Over CS Wonen – meer dan 10 jaar ervaring in vastgoedbeheer

Gevestigd in Roosendaal, zitten wij in het hart van de regio West-Brabant. We kennen deze omgeving door en door, wat ten goede komt bij het vastgoedbeheer van uw pand in Oud Gastel. Wij hebben een sterk netwerk en mensen weten ons goed te vinden. Ook potentiële, betrouwbare huurders. Uw potentiële huurder! Ons team begeleidt u graag bij het vinden van de geschikte huurder voor uw vastgoed in Oud Gaste.

Contactinformatie:

Als u meer vragen heeft over onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Vul het formulier in en wij bellen u z.s.m. terug! U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0165-870000 of mailen op info@cswonen.nl. Wij ontzorgen u graag als het gaat om vastgoedbeheer in Oud Gastel.

Op zoek naar vastgoedbeheer in Oud Gastel?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk