×

Vastgoedbeheer Roosendaal

CS Wonen verzorgt uw vastgoedbeheer in Roosendaal

Vastgoedbeheer Roosendaal

Wanneer u opzoek bent naar vastgoedbeheer in Roosendaal, ben u bij CS Wonen aan het goede adres. Wij kennen de markt en hebben ruim 10 jaar ervaring in de regio West-Brabant. Ons ervaren team zorgt ervoor dat u geen zorgen hoeft te hebben over uw vastgoed. Wij beheren het en ontzorgen u volledig.

Financieel en technisch beheer

Wanneer u kiest voor vastgoedbeheer van uw woning of bedrijfspand in Roosendaal, is CS Wonen de makelaar waar u altijd terecht kunt. Letterlijk. Want wanneer u kiest voor Financieel en Technisch beheer, zijn wij altijd bereikbaar. 24/7. Voor vragen, problemen of eventuele gebreken. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, wij zorgen voor een oplossing.

Verhuur vastgoed

Uiteraard zijn wij niet alleen betrokken bij het beheer van uw vastgoed. Ook voorafgaand aan het beheren kunnen wij u helpen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw pand goed te verhuren. U wilt er betrouwbare huurders in en die zoeken wij dan ook graag voor u! Wij maken een eerste selectie, waar u een keuze uit kunt maken. Voor compleet vastgoedbeheer in Roosendaal, van a tot z, kunt u bij ons terecht!

“Leuke professionele meiden van CS Wonen verzorgen al enige jaren de verhuur van onze appartementen in Roosendaal. Alert, kritisch en resultaat gericht. Buitengewoon plezierig om mee samen te werken.”

 • Jan Hinloopen
 • “Ik doe al ongeveer 10 jaar zaken met CS Wonen, zij verzorgen altijd de verhuur als er een woning van mij leegkomt, ze doen dat perfect, ik heb er geen omkijken naar, met een mailtje wordt alles geregeld. Ze hebben zeer professionele mensen in dienst. Super bedrijf”

 • Toon van Ginderen
 • “Samenwerking met de gehele club van CS Wonen ervaren wij als erg plezierig. Wij worden met onze producten geheel ont-zorgt. Op zeer vakkundige en professionele wijze worden wij geïnformeerd en/of voorzien van informatie. Daarnaast staat klantvriendelijkheid bovenaan.”

 • GijzenGroep BV
 • “Goede kennis van de West-Brabantse verhuurmarkt. Prettige samenwerking waarbij pro-activiteit en meedenken centraal staan. De huurders van De Corneliusflat in Roosendaal zijn professioneel en klantvriendelijk begeleidt.”

 • Koninvest Vastgoed
 • “Wij ervaren de samenwerking met CS Wonen als zeer prettig, professioneel en pro-actief. Het contact met én de zorg voor onze huurders van De Douanier voeren zij klantvriendelijk en helder uit.”

 • Kadeplein 3 B.V.
 • “Sinds enkele jaren heb ik panden in de verhuur via CS wonen. Uitermate tevreden over CS wonen, nemen al het werk uit handen en iedere maand worden de huuropbrengsten keurig netjes bijgeschreven.”

 • Caspar de Groot
 • Meer weten

  Wilt u meer weten over wat wij kunnen doen? Kijk eens rustig rond op onze website. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan via 0165-870000 of stuur ons een mail op info@cswonen.nl, wij maken graag tijd voor u om de mogelijkheden te bespreken!

  Interesse in vastgoedbeheer?

  Neem contact op met onze verhuurmakelaars
  Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk