×

Vastgoedbeheer Wouw

Wij ontzorgen u bij het beheer van uw vastgoed

Vastgoedbeheer Wouw

Vastgoedbeheer in Wouw is een van de kernactiviteiten van CS Wonen. Wij zijn gespecialiseerd in het beheer, verhuren en huren van panden. Of u nu een vrijstaand huis, appartement of bedrijfspand wilt verhuren, CS wonen vindt altijd een huurder die bij u past. Wij nemen verder alle activiteiten omtrent het vastgoedbeheer van u over. U kunt hierbij denken aan alle benodigde  correspondentie, de (financiële) administratie en het onderhoud.

Financieel en technisch beheer van uw woning

Wij bieden twee standaard vormen van vastgoedbeheer aan. Bij financieel beheer zorgen we voor de financiële zaken die bij vastgoedbeheer in Wouw komen kijken. Denk dan bijvoorbeeld aan het incasseren van huurpenningen, versturen van herinneringen, huisbezoek en het voeren van de correspondentie. Daarnaast kunnen we ook voor het technisch beheer zorgen, dit doen we dan wel bovenop het financieel beheer. Bij technisch beheer van uw vastgoed in Wouw zorgen wij ook voor het verhelpen van gebreken aan het pand en zijn we 24/7 bereikbaar. Voor de huurder, maar ook voor u als verhuurder. Meer weten over onze vormen van vastgoedbeheer in Wouw? U leest het hier.

Ervaren team met een sterk netwerk in West-Brabant

CS Wonen heeft ruim 10 jaar ervaring met vastgoedbeheer in Wouw en omstreken. In de regio West-Brabant hebben we inmiddels een sterk netwerk van huurders en verhuurders opgebouwd. Ons kantoor zit in Roosendaal, waar u altijd van harte welkom bent!

Contact opnemen voor uw vastgoedbeheer vragen

Heeft u nog vragen over vastgoedbeheer in Wouw, neem dan zeker contact met ons op! U kunt uw gegevens en vraag achterlaten op het contactformulier op onze website. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op!

Op zoek naar vastgoedbeheer in Wouw?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk