×

Project verhuur

Wij ontzorgen u bij de verhuur van projecten

Bij de verhuur van projecten worden wij het liefst zo vroeg mogelijk betrokken. Met onze praktische kennis vanuit de markt leveren wij een meerwaarde voor de verhuurbaarheid. We berekenen wat de huurprijs mag zijn en vergelijken dit met de marktwaarde.

Advies op maat

Vervolgens geven wij een advies. Van de project website tot de modeldocumentatie, wij kunnen alles voor u uit handen nemen. Wij kijken hoe we de doelgroep zo goed mogelijk kunnen bereiken en stellen hier een marketingplan voor op. Het live gaan van een nieuw project is altijd weer een feest. In een zo kort mogelijke periode voeren wij de gesprekken, houden wij een webinar of we organiseren een open dag. Vervolgens stellen wij de dossiers van de kandidaten samen en maken deze inzichtelijk voor u. Het lukt ons vrijwel altijd om een project voor oplevering volledig verhuurd te hebben.

Oplevering

Voor de oplevering inspecteren wij alle woningen en delen onze bevindingen met u. Zo kunnen we nog zoveel mogelijk opleverpunten aanpakken voor de huurders hun woning betrekken.

Rapportage

Voor alle woningen maken wij een uitgebreide rapportage waarin we staat van de woning vastleggen. Een waardevol document voor het behoud van uw vastgoed.

Ook beheer? 

Wanneer wij ook het beheer voeren kunnen wij het complete pakket voor u verzorgen. Van sleuteloverdracht tot de voor- en eindinspectie, wij zorgen ervoor dat de woning is goede staat blijft.

Meer dan 15 jaar ervaring in de regio West-Brabant

We hebben meer dan 15 jaar ervaring met het het verhuren van projecten.

Met ons (lokale) netwerk kunnen wij snel schakelen bij meldingen en uiteraard houden wij u altijd op de hoogte van wat er speelt. We signaleren of er behoeftes zijn vanuit de huurders en begeleiden bewonerscommissies.

werknemersjuist1
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk