×

Verhuur van complexen

De verhuur en het beheer van een complex heeft aandacht nodig. Zorgvuldige voorbereiding waarbij aandacht is voor o.a. het huishoudelijk reglement, het samenstellen van de bewonersmap, servicecontracten en een raming van de door te belasten servicekosten zijn essentieel voor een succesvolle verhuur en het bewaken van de leefbaarheid in een complex. Samen maken we afspraken over de frequentie van controles en de opstart van een eventuele bewonerscommissie.  Wij houden de lijnen kort en verzorgen de communicatie met alle partijen.

Ook is het mogelijk om diverse rapportages voor u samen te stellen. Door middel van de digitale portal heeft u altijd zicht op uw actuele rendement.

Graag stellen wij samen met u een beheerpakket op maat samen. Uiteraard is het ook mogelijk om van een reeds verhuurd complex het beheer uit handen te geven.

De kracht van CSwonen

Woningen & complexen

Altijd een uitgebreid en actueel aanbod

Beheer onroerend goed

Complete ontzorging bij verhuur of beheer van uw woning.

Korte lijnen en persoonlijk

Wij werken overzichtelijk en transparant.

Interesse in verhuur of beheer van een complex?

Neem contact op met Anouk
Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Mogelijkheid om uw woning direct te verhuren Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk