×

Verhuurmakelaar Breda

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Breda

Verhuurmakelaar Breda

CS Wonen is de verhuurmakelaar vlakbij Breda die voor ieder pand een geschikte huurder vindt! Met een vestiging in Roosendaal en ruim 10 jaar ervaring kennen wij de regio West-Brabant als geen ander. Ons team van verhuurmakelaars vindt dan ook altijd een geschikte huurder voor uw woning in Breda. Meer over ons lezen? Ontmoet hier ons team.

Het stappenplan van CS Wonen

Bij CS Wonen werken we altijd volgens een 5-stappenplan. Fijn voor ons, maar zeker ook zo fijn voor onze klanten. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent! We werken volgens de volgende stappen:

  1. Opname woning

We maken kennis en nemen ons stappenplan met u door. Bij voorkeur komen we gelijk op de te verhuren locatie langs, zodat we een indicatie kunnen geven van de mogelijkheden.

  1. Huurvoorstel

We zetten alles op papier en binnen 3 werkdagen ontvangt u het uitgewerkte huurvoorstel. Is dit akkoord? Dan gaan we direct op zoek naar een huurder voor de woning. We maken een voorselectie van potentieel geschikte huurders en leggen die aan u voor. U maakt de uiteindelijke keuze voor een huurder!

  1. Huurcontract

Vervolgens stellen we een huurcontract op. We bespreken dat met u en de huurder en sluiten vervolgens het contract.

  1. Sleuteloverdracht

Een laatste inspectie van de woning, de meterstanden worden opgenomen en er wordt een incheckrapportage gemaakt. De sleuteloverdracht vindt plaats: Gefeliciteerd, uw huis is verhuurd!

  1. Beheer van de woning

Wilt u geen zorgen hebben over uw woning? Kies dan voor Financieel of Financieel & Technisch beheer door CS Wonen. U leest er hier meer over!

 

CS Wonen Huurgarantie

Bij CS Wonen verhuren we altijd gegarandeerd uw woning. Dat kan via twee manieren:

  • We zoeken binnen ons netwerk naar een geschikte huurder. Uit de voorselectie die we maken kiest u de huurder aan wie u de woning wilt verhuren.
  • Kunnen we geen geschikte huurder vinden? Dan verhuurt u de woning rechtstreeks aan ons.

Dat is de CS Wonen Huurgarantie! Klinkt dat als een aanpak die bij u past? Neem dan contact op met CS Wonen, de verhuurmakelaar in de regio Breda.

Plan vrijblijvend een afspraak met ons in

Nieuwsgierig hoe wij u als verhuurmakelaar bij Breda kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we plannen z.s.m. een afspraak met u in.

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Breda?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk