×

Verhuurmakelaar Etten-Leur

CS Wonen is de verhuurmakelaar in Etten-Leur

Verhuurmakelaar Etten-Leur

CS Wonen is dé verhuurmakelaar dichtbij Etten-Leur! Met een vestiging in Roosendaal kennen wij de regio West-Brabant als geen ander! Ons kleine team van ervaren verhuurmakelaars lukt het altijd om een huurder te vinden voor uw woning! Meer weten over wie wij zijn? Lees hier meer over ons team.

In 5 stappen uw huis verhuurd

  1. Opname woning

Tijdens de eerste afspraak maken we kennis met u. Bij voorkeur ontmoeten we elkaar gelijk op de locatie die verhuurd moet worden. Op die manier kunnen we gelijk een indicatie afgeven van de huurprijs.

  1. Huurvoorstel

We zetten alle gegevens op papier, waarna we binnen 3 werkdagen het uitgewerkte voorstel aan u terugsturen. Bent u hiermee akkoord? Dan gaan we op zoek naar de geschikte huurder!

  1. Huurcontract

We maken een contract en sluiten dat met u en de huurder van uw woning.

  1. Sleuteloverdracht

Op de dag van de sleuteloverdracht doen we nog een laatste woning inspectie. De meterstanden worden opgenomen en er wordt een incheckrapportage gemaakt. Daarna is de sleuteloverdracht: Uw huis is nu officieel verhuurd!

  1. Beheer van de woning

Ook daarna kunnen wij u helpen door het beheer van de woning uit handen te nemen. Dit kan middels Financieel of Financieel & Technisch beheer. U leest er hier meer over!

CS Wonen Huurgarantie – Uw woning gegarandeerd verhuurd!

Bij CS Wonen werken we met de CS Wonen Huurgarantie. We garanderen u dat uw woning verhuurd wordt! Dat kan op twee manieren:

  • We gaan op zoek naar een geschikte huurder.

Binnen ons netwerk en via Social Media. We maken een voorselectie, waaruit u uiteindelijk de huurder kiest aan wie u de woning wilt verhuren.

  • Lukt dit niet? Dan verhuurt u de woning rechtstreeks aan CS Wonen!

Als verhuurmakelaar bij Etten-Leur kunnen we dus garanderen dat uw woning verhuurd wordt. Klinkt dat als een aanpak die bij u past? Neem dan contact met ons op!

Plan een afspraak in met CS Wonen

Wilt u meer weten over hoe wij u als verhuurmakelaar bij Etten-Leur kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Vul het contactformulier in, dan bellen we u z.s.m. terug!

Op zoek naar een verhuurmakelaar in Etten-Leur?

Neem contact op met Chris!

Direct contact
Maximaal rendement uit uw woning Altijd een ruim aanbod aan huurwoningen Complete ontzorging in verhuur van uw woning Ruimte voor maatwerk, niets is onmogelijk